MWALLO Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Witajcie, Dawno nic nie pokazywałem na forum, ostatni wypust... Galeria: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Świetna Praca... Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Sam pojazd świetny tylko te działo, czemu takie zużyte? Wg. mnie nie pasuje do takiego prototypu ( do tych gołych płyt pancernych np. ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 25 Lipca 2013 Autor Share Napisano 25 Lipca 2013 Te pojazdy były ulepkami pozostałości, budowano je ze względu na deficyt w zasobach stali, armata mogła być zapożycona z pozostałości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Bardzo fajne efekty złuszczenia farby i rdzy. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 niesamowity model, chciałbym umieć tak dobrze zrobić rdzę. Miło widzieć takie cuda powstające w Trójmieście, 10,5 na 10 punktów jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Fajnisty. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 bardzo fajny model ,myślałeś o jakiejś podstawce bo aż się prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Fantastyczna praca Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Super zlomek.Inspiruje do stworzenia jakiegos rdzawca.Podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 26 Lipca 2013 Autor Share Napisano 26 Lipca 2013 Witam, Dziękuje Wszystkim za zainteresowanie tematem i pozytywny odbiór mojej pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Widziałem na żywo i na prawdę model z najwyższej półki. Czekamy na następne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Pamiętam go z Bytomia - naprawdę fajny efekt surowych płyt stalowych i rdzy. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Świetna praca. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Model poprostu wymiata . W jaki sposób uzyskałeś efekt stali bo sam mam zamiar zmierzyć się niebawem z tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Świetna praca Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Tak ta rdza i kurz rewelacyjne, naprawdę jak prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Świetny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 29 Lipca 2013 Autor Share Napisano 29 Lipca 2013 Dziękuje Wszystkim za pozytywny odbiór mojej pracy... Cieszę się , że Wam się podoba to motywuje do kolejnych działań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Doskonały! Aż miło popatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Sierpnia 2013 Share Napisano 7 Sierpnia 2013 Zdecydowanie za rdzawa armata, reszta jak najbardziej w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi