Skocz do zawartości

OV-10 Bronco. Wersja jednoosobowa Academy 1/72

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Albo ZUS Skarbowy i paszcza rekina ,-)))

I napis "nas pokonacie, ale naszych urzędników nigdy !!"

Dobre Lord !!

Napisano
Paweł, widzę, że używasz ironii.

Absolutnie !! Żadnych podtekstów czy choćby cienia ironii czy złośliwości. Twoje modele bardzo mi się podobają, masz świetny warsztat i robisz dobre fotki. To nie tylko moja opinia ale wielu kolegów także.

A co do nazwy to może "Skurwodaktyl" , "Pedator" ? Ja bym go nazwał "BIEBER" i przyczepił takie małe głośniki, coś na podobieństwo UH-1 w Wietnamie. Muzyka Biebera wypłoszyłaby przeciwnika skuteczniej niż niejeden pocisk kierowany czy seria z działka.

Napisano

Absolutnie !! Żadnych podtekstów czy choćby cienia ironii czy złośliwości. Twoje modele bardzo mi się podobają, masz świetny warsztat i robisz dobre fotki. To nie tylko moja opinia ale wielu kolegów także.

A co do nazwy to może "Skurwodaktyl" , "Pedator" ? Ja bym go nazwał "BIEBER" i przyczepił takie małe głośniki, coś na podobieństwo UH-1 w Wietnamie. Muzyka Biebera wypłoszyłaby przeciwnika skuteczniej niż niejeden pocisk kierowany czy seria z działka.

Paweł, ja sobie założę notesik i te Twoje komentarze będę zapisywał

Napisano

Do ironii dołożyłeś sarkazm ,-))

"Sarkazm i Ironia" ! dobry napis na samolot ,-))

Napisano

Do ironii dołożyłeś sarkazm ,-))

"Sarkazm i Ironia" ! dobry napis na samolot ,-))

A tak na serio Spitonie to mógłbyś po tym samolocie zrobić jakiś śmigłowiec. Też oczywiście w polskich barwach i utrzymany w konwencji "co by było gdyby ..."

Napisano

Podbajerowałem trochę kadłub.

f68b24f2af4d824e.jpg

3d269731bc11d50c.jpg

Napisano
Mógłbyś się pochwalić jak zrobiłeś kamerę na dziobie ?

Miałem taka część. Z Kamova K-50 ,-))

Napisano

O obciążeniu potężnym dziobu nie zapomniałeś? Chyba że ma maszyna być w locie? Bo ten model ma potężną skłonność do braku równowagi...

A dziób - fajoski W zasadzie można by dorobić skrzydła z GeeBee, jakiś ogonek i już mamy machinę jak sie patrzy ;) Starłors, panie.

Napisano
O obciążeniu potężnym dziobu nie zapomniałeś?

Wyklepałem z kawałka ołowiu "czopek", który włożyłem w dziób. Nie ma obaw nie poleci na zad.

Napisano

Strasznie podoba mi się idea modeli z gatunku political-fiction (o ile do dobra nazwa), a jak jeszcze dotyczą ojczyzny, to jest pełen wypas.

Róbże ten model wreszcie.

Napisano

Róbże ten model wreszcie.

A weź spróbuj zagonić Spitona do roboty :-) Myślisz, że to tak łatwo jeśli się mieszka w tak pięknej miejscowości jak Kościelisko ? Łazi po górach zamiast raczyć nas warsztatem :-) Uwielbiam tam jeździć bo jest tam super !!

• 2 weeks later...
Napisano

Miliput... nie wiedziałem, że jest lepszy ,-))

Napisano

Jak tam kolego spiton? Coś ucichło ostatnio, a z wyjątkowym zaciekawieniem obserwuję ten temat. ;)

Napisano

Rzuciłem się w wir pracy zawodowej. Ale z pewnością model dokończę niebawem .

No i staram się wykorzystać złota polska jesień w Tatrach ,-)).