LordDisneyland Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Tak sobie pomyślałem - nazwa powinna być jak najgroźniejsza, więc może.... ZUS? Zwykły Użytkowy Samolot ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Albo ZUS Skarbowy i paszcza rekina ,-))) I napis "nas pokonacie, ale naszych urzędników nigdy !!" Dobre Lord !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Paweł, widzę, że używasz ironii. Absolutnie !! Żadnych podtekstów czy choćby cienia ironii czy złośliwości. Twoje modele bardzo mi się podobają, masz świetny warsztat i robisz dobre fotki. To nie tylko moja opinia ale wielu kolegów także. A co do nazwy to może "Skurwodaktyl" , "Pedator" ? Ja bym go nazwał "BIEBER" i przyczepił takie małe głośniki, coś na podobieństwo UH-1 w Wietnamie. Muzyka Biebera wypłoszyłaby przeciwnika skuteczniej niż niejeden pocisk kierowany czy seria z działka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Paweł, widzę, że używasz ironii. Absolutnie !! Żadnych podtekstów czy choćby cienia ironii czy złośliwości. Twoje modele bardzo mi się podobają, masz świetny warsztat i robisz dobre fotki. To nie tylko moja opinia ale wielu kolegów także. A co do nazwy to może "Skurwodaktyl" , "Pedator" ? Ja bym go nazwał "BIEBER" i przyczepił takie małe głośniki, coś na podobieństwo UH-1 w Wietnamie. Muzyka Biebera wypłoszyłaby przeciwnika skuteczniej niż niejeden pocisk kierowany czy seria z działka. Paweł, ja sobie założę notesik i te Twoje komentarze będę zapisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Paweł, widzę, że używasz ironii. Absolutnie !! Żadnych podtekstów czy choćby cienia ironii czy złośliwości. Twoje modele bardzo mi się podobają, masz świetny warsztat i robisz dobre fotki. To nie tylko moja opinia ale wielu kolegów także. Do ironii dołożyłeś sarkazm ,-)) "Sarkazm i Ironia" ! dobry napis na samolot ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Do ironii dołożyłeś sarkazm ,-)) "Sarkazm i Ironia" ! dobry napis na samolot ,-)) A tak na serio Spitonie to mógłbyś po tym samolocie zrobić jakiś śmigłowiec. Też oczywiście w polskich barwach i utrzymany w konwencji "co by było gdyby ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Podbajerowałem trochę kadłub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Mógłbyś się pochwalić jak zrobiłeś kamerę na dziobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Mógłbyś się pochwalić jak zrobiłeś kamerę na dziobie ? Miałem taka część. Z Kamova K-50 ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 O obciążeniu potężnym dziobu nie zapomniałeś? Chyba że ma maszyna być w locie? Bo ten model ma potężną skłonność do braku równowagi... A dziób - fajoski W zasadzie można by dorobić skrzydła z GeeBee, jakiś ogonek i już mamy machinę jak sie patrzy ;) Starłors, panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2013 O obciążeniu potężnym dziobu nie zapomniałeś? Wyklepałem z kawałka ołowiu "czopek", który włożyłem w dziób. Nie ma obaw nie poleci na zad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Strasznie podoba mi się idea modeli z gatunku political-fiction (o ile do dobra nazwa), a jak jeszcze dotyczą ojczyzny, to jest pełen wypas. Róbże ten model wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Róbże ten model wreszcie. A weź spróbuj zagonić Spitona do roboty :-) Myślisz, że to tak łatwo jeśli się mieszka w tak pięknej miejscowości jak Kościelisko ? Łazi po górach zamiast raczyć nas warsztatem :-) Uwielbiam tam jeździć bo jest tam super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 No góry, wiadomo, bajka... Spiton, weź się do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Spiton, robisz samolot z GSu? Dlaczego to a nie np miliput? Przecież GS jest koszmarny w obróbce po zaschnięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Września 2013 Autor Share Napisano 3 Września 2013 Miliput... nie wiedziałem, że jest lepszy ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 A może nazwać go po prostu"Napie...lator"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 A może zacząć go robić, zamiast myśleć jak go nazwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 Jak tam kolego spiton? Coś ucichło ostatnio, a z wyjątkowym zaciekawieniem obserwuję ten temat. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Września 2013 Autor Share Napisano 4 Września 2013 Rzuciłem się w wir pracy zawodowej. Ale z pewnością model dokończę niebawem . No i staram się wykorzystać złota polska jesień w Tatrach ,-)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi