cloner16 Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Model zakupiony rok temu, Rozgrzebany pół i tak leży. Pozdrawiam koneserów minii A co do zdjęć , to niestety ale przesadziłem z retuszem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Kończ Waść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 niesamowite efekty piękny wraczek, a ja dostaję kompleksów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Fajnie wygląda... będzie działo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Hej.Fajne efekty.To ten jeden jedyny prototyp?Ogladamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malekith Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Cyrylica? Prototyp przejęli alianci W każdym razie, czekam na postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Niesamowicie to wygląda. Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Fajnie wygląda... będzie działo?? Będzie będzie ,ale jakoś zmusić się nie mogę. Widac, ze odstał swoje gdzieś na uboczu, świetnie to wygląda. Jedno pytanko - te rdzawe paski na przedniej płycie - ona zdaje się była jednolita? Tego nie wiem , bo robię z głowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Widziałem na żywo, BARDZO fajnie to wygląda Czekam na rozwój prac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Kurcze, z blachy stalowej to robisz?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Pięknie wygląda . Ta cyrlica to malowana z ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Bardzo lubię takie klimaty, nawet w tym stanie jest co podziwiać, o co zamierzasz go jeszcze wzbogacić? Działo raczej tak? Z trakcją czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Wspaniały model nic tylko usiąść i podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Bardzo mi się podoba dotychczasowy efekt Efekty malarskie super . Tylko mała prośba- zepnij się i do dalszej roboty nad nim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Wpadam na forum po miesiącu a tu taki cymesik. Prosiłbym o przepis na rdze, bardzo fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Bardzo się cieszę ,że model się podoba. Miło mi Pięknie wygląda . Ta cyrlica to malowana z ręki? Wszystko z pędzla. Bardzo lubię takie klimaty, nawet w tym stanie jest co podziwiać, o co zamierzasz go jeszcze wzbogacić? Działo raczej tak? Z trakcją czy bez? Jak się uda to będzie pełny zestaw Wpadam na forum po miesiącu a tu taki cymesik.Prosiłbym o przepis na rdze, bardzo fajnie wyszło Z rdza to było różnie ale wszystko na lakier do włosów. Dużo cienkich warstw z aerografu przecieranych twardym włosiem.Na to oleje. W zasadzie to teraz mam problem ,żeby odtworzyć ten efekt na jednej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Mały update. Tak będzie wyglądała lewa strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Doskonale! Miód i ambrozja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Ja bym to ujął raczej: Rdza i kurz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Uuu la la, przez chwilę myślałem że na ostatnich fotach to prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Poprawiłem parę cześć ,bo nie pasowały do reszty. Co do zdjęć to niestety ale nie potrafię ich tak zmniejszyć ,żeby zachowały swoja ostrość więc jeżeli ktoś chce zobaczyć lepsze zdjęcia to musi kliknąć na foto , potem prawy dolny róg zdjęcia , i jeszcze raz jak się wyświetli a potem ppm i "pokaz obraz". Pozdrawiam P.S. Jak ktoś ma propozycję zmian kolorów na zewnątrz modelu ,a w szczególności przedniej płyty to śmiało pisać. Może na zdjęciach to wygląda ,ale na żywo to taka papka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Można by jeszcze ślad po pocisku który trafił, lecz się nie przebił. Np po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Poziom realizmu imponujący. Wspaniała robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi