KAMIL90 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Model uważam za skoniczony, tym razem starałem się nie przesadzić z brudzeniem.Wszelkie sugestie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Shermany to moja jedyna czołgowa miłość. Wszystko co było na jego podwoziu też. Ten pięknie zrobiłeś. Bardzo mi się podoba. Ja się tam czepiać nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Znakomicie wyszło brudzenie góry pancerza i wieży - czym robiłeś? No i świetnie model wygląda jako całość - jedynie brzegi zębów koła napędowego gąsienic bym przetarł metalizerem, bo tam farba była cały czas zdarta przez ocieranie gąsienicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Hej.Fajny,taki ostroznie pobrudzony.Mozna by jeszcze swiatelka podmalowac i moze jakas antene?Podoba sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 bardzo fajnie ci wyszedł gratulacje. mam tylko jedno pytanie czemu na tylnej płycie nie ma narzędzi tylko otwory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Wózek fajnie pomalowany,brudzenie też bardzo dobre. Najsłabszym elementem są gąsienice. Np. na kole napinającym dwa ogniwka są równoległe do siebie, a powinny się lekko łamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sever Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Bardzo efektowny model, zdjęcie które masz w sygnaturce wygląda niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 bardzo fajny model Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Bardzo mi się podoba, Super wykonany, a brudzenie bardzo ładne, wszystko ładnie stonowane i ze smakiem. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za pozytywny odbiór mojego modelu. Starałem się jak mogłem by nie przesadzić z brudzeniem.Teraz dopiero zauważyłem że zmienił bym parę rzeczy jeszcze. Znakomicie wyszło brudzenie góry pancerza i wieży - czym robiłeś? No i świetnie model wygląda jako całość - jedynie brzegi zębów koła napędowego gąsienic bym przetarł metalizerem, bo tam farba była cały czas zdarta przez ocieranie gąsienicy Brudzenie wykonałem przy pomocy zestawu Ak mud efect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Wyszedł ci bardzo dobry model. Fajnie dobrałeś kolor bazowy, brudzenie realistyczne ale nie przesadzone i do tego worki na przednim pancerzu nadają mu bojowego wyglądu. Jedynie podejrzanie wyglądają gąsienice z tyłu, bo sprawiają wrażenie jakby się nieco układały w literę v zamiast być równolegle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Mogę przyczepić się tylko do jednej rzeczy, zapomniałeś ubrudzić tył prawej gąsiennicy, ale poza tym to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Fajny Shermi Ci wyszedł. Ładnie zmalowany, z widocznym, acz nie przesadzonym brudzeniem (choć ja wolę takie upaprane ). Koledzy już pisali o zaletach i wadach, więc nie będę powielał myśli. Z mojej strony powiem tyle: worki mogłeś jeszcze bardziej pocieniować, powyciągać światła. Wiem, że to upierdliwe, ale lepiej to wygląda. To samo tyczy się klamotów z tyłu i tobołków. Troszeczkę bym z nimi jeszcze powalczył. Może to wina odbicia światła, ale może trzeba by je bardziej zmatowić. Góra czołgu fajnie upaćkana z plamami, ale może przydałoby się jeszcze na burtach dodać choć ze dwa zacieki, bo teraz są one troszeczkę za czyste, jednolite w odbiorze i odcinają się od reszy. To takie moje przemyślenia nad fajnym Shermanem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Witam! Ładnie zrobiony i pomalowany. Ale gdzie jest klucz do napinania gąsek, młotek i dwie klamry na pokrywie silnika. Dziury tylko po nich zostały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Fajny Shermi Ci wyszedł. Ładnie zmalowany, z widocznym, acz nie przesadzonym brudzeniem (choć ja wolę takie upaprane ). Koledzy już pisali o zaletach i wadach, więc nie będę powielał myśli. Z mojej strony powiem tyle: worki mogłeś jeszcze bardziej pocieniować, powyciągać światła. Wiem, że to upierdliwe, ale lepiej to wygląda. To samo tyczy się klamotów z tyłu i tobołków. Troszeczkę bym z nimi jeszcze powalczył. Może to wina odbicia światła, ale może trzeba by je bardziej zmatowić. Góra czołgu fajnie upaćkana z plamami, ale może przydałoby się jeszcze na burtach dodać choć ze dwa zacieki, bo teraz są one troszeczkę za czyste, jednolite w odbiorze i odcinają się od reszy. To takie moje przemyślenia nad fajnym Shermanem . Co do zacieków to je wykonałem lecz na zdjęciach ich nie widać , może to wina oświetlenia. Witam! Ładnie zrobiony i pomalowany. Ale gdzie jest klucz do napinania gąsek, młotek i dwie klamry na pokrywie silnika. Dziury tylko po nich zostały... Co do pustego pancerza z tyłu pojazdu to jest to miejsce na wyposażenie załogi . Tylko czekam na paczkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 7 Sierpnia 2013 Share Napisano 7 Sierpnia 2013 Wspaniały model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 10 Sierpnia 2013 Share Napisano 10 Sierpnia 2013 Fajny Sherman, wybrudzony z wyczuciem, tak jak lubię. Przydałaby mu się jakaś fajna podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi