Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Sierpnia 2013 Super Moderator Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Święto! Święto! Święto! Ludzie! - tylko mnie nie bijcie.... Ile lat to już czekacie??? Ale już JEST !!!! Dzięki pomocy Marka i Leszka, mam zbiór opstrykanej Mikasy i wreszcie przysiadłem do wklejenia tych kilku rzutów... Przy tej okazji dziękuję wszystkim za kibicowanie w tym długim warsztatowym wątku i zapraszam do retrospekcji nad moimi poczynaniami sprzed lat PS - Warsztat TUTAJ Miłego zerkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 O żeż Ty Pamiętam warsztat a efekt końcowy to po prostu miodzio Czapki z głów Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 No przyznam, że okręt wymiata Swietne detale i brudzenie mi się podoba bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Piękny kawałek modelu. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Poślizg lekki, ale efekt wart czekania. Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Piękny model. Świetne ślady eksploatacji. Bardzo to naturalne wygląda. Nie kusi Cię sesja w naturalnym oświetleniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Marcin - przepiękny model. Efekt końcowy powala na ziemię. Wielki gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 FIU,FIU,FIU powiedział wróbelek Ćwir ćwirek i spierd..ł się z dachu Jak to zobaczył. Kawał świetnej roboty, piękny model i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Ale już JEST !!!! To Ci się udało Model powala, bardzo realistycznie wygląda, aż trudno wzrok oderwać, gratulacje A co z innymi zaczętymi projektami, bo cisza panuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Dzięki za słowa uznania i za to, ze mnie nie bijecie za to długie zapomniane czekanie Pamiętam warsztathahahaha, dobrze to słyszeć, bo jak dla mnie to już było tak dawno temu, że w międzyczasie pojawiła się dwójka szkrabów u mnie w domu Nie kusi Cię sesja w naturalnym oświetleniu ?Kusi, kusi - nawet kiedyś robiłem podejście ale z tłem mam problem - może się zmobilizuję i jeszcze w lato uda mi się coś popstrykać choc machina zdjęciowa pozostawia wiele do życzenia A co z innymi zaczętymi projektami, bo cisza panujeMam postanowienie odkurzać je i wynurzać na światło dzienne - w pierwszej kolejności pójdzie Shinano, jako najbardziej zaawansowany; w między czasie pozostaje rozpoczęty Takao... Niszczyciel z projektu PBG chyba szybko nie doczeka się mojego podejścia a USS San Francisco.... Hmmmm - sam nie wiem.... W każdym coś zacznę na nowo wam pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Mam postanowienie odkurzać je i wynurzać na światło dzienne - w pierwszej kolejności pójdzie Shinano, jako najbardziej zaawansowany; w między czasie pozostaje rozpoczęty Takao... To trzymam za słowo i czekam na wznowienie prac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 No proszę, faktycznie JEST O tym modelu to legendy krążyły na forum, ale tylko najstarsi użytkownicy coś tam widzieli... Dobrze, że w końcu zdecydowałeś się pokazać końcowe zdjęcia, bo model prześliczny i wart uhoronowania galerią. Szkoda tylko, że zdjęć tak mało. w międzyczasie pojawiła się dwójka szkrabów u mnie w domuNo to Kolega pracował nad innymi projektami, znaczy - usprawiedliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 w międzyczasie pojawiła się dwójka szkrabów u mnie w domu No to Kolega pracował nad innymi projektami, znaczy - usprawiedliwiony No ale skoro są dwa inne ukończone projekty to nieźle musiał się przy nich uwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 dwa inne ukończone projekty to nieźle musiał się przy nich uwijać Właśnie, właśnie, a gdzie galerie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia 2013 dwa inne ukończone projekty to nieźle musiał się przy nich uwijać Właśnie, właśnie, a gdzie galerie?! Hahahahahah Szkoda tylko' date=' że zdjęć tak mało.[/quote']Poniżej galeria w nieco innym wydaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Właśnie, właśnie, a gdzie galerie?! Chyba warsztaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Nie kusi Cię sesja w naturalnym oświetleniu ?Kusi, kusi - nawet kiedyś robiłem podejście ale z tłem mam problem - może się zmobilizuję i jeszcze w lato uda mi się coś popstrykać choc machina zdjęciowa pozostawia wiele do życzenia Zrób tak,żeby w tle było czyste niebo. Żadnych drzewek i domów i takich tam. Najlepiej takie zdjęcia robić w dwie osoby. Jedna trzyma model, a druga robi fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 w międzyczasie pojawiła się dwójka szkrabów u mnie w domu No to Kolega pracował nad innymi projektami, znaczy - usprawiedliwiony No ale skoro są dwa inne ukończone projekty to nieźle musiał się przy nich uwijać Dobrze/Szkoda (niepotrzebne skreślić) że nie było wątku warsztatowego. Mikasa cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Sierpnia 2013 No to Kolega pracował nad innymi projektami, znaczy - usprawiedliwiony No ale skoro są dwa inne ukończone projekty to nieźle musiał się przy nich uwijać Dobrze/Szkoda (niepotrzebne skreślić) że nie było wątku warsztatowego. Aleście się połakomili na ten warsztat hahahahha..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Ja od śmigłowców i samolotów.....ale to dzieło powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Super staruszek.... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Piekna miniatura ,naprawde pelen szacunek.Detale mozna ogladac w nieskonczonosc.Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Robi wrażenie, warto było zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Fenomenalna praca Nie raz przeczytałem wątek warsztatowy i w końcu galerii się doczekałem No i gratulacje fotki admina Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 ....a fuj ! Strasznie zaniedbana Mikasa ,jak można było do tego dopuścić !? Gratulacje ukończenia świetnego modelu .... PS.czy część podwodna nie jest za bardzo "czysta" w porównaniu z resztą modelu ? Wszak różne glonojady się jej czepiały i o nią ocierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi