dziabik Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Witam,w mojej kolekcji pancerki w skali 1:48 pojawiła się kolejny modelik,jest to KW-2 Hobby Bossa. Malowany Lifecolorami " Soviet AFV 4BO Green, Contrast & Desaturation set",do brudzenia użyłem washa AK Dark Brown do zielonych pojazdów jak również AK Streaking Grime,olei Van Gogh,Pigmentów Kremera i farb Humbrol. Przyznam,że malowanie sprawiło mi wiele uciechy a po zbudowaniu jakieś tam nieskomplikowanej podstawki przedstawiam Wam do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 świetne malowanie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Malowanie b. ładne, błoto zbyt rozstrzelone, tzn. na wannie masz dużo a na kołach i gąsienicach mało brak jednolitości to jedyne co mi nie "siedzi" poza tym bardzo elegancka produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 ładny model ale mógłby być lepiej wkomponowany w podstawkę, zwłaszcza prawa gąska z przodu. na tym typie pojazdu nie umieszczano napisów patriotycznych. tak czy siak bardzo zgrabnie wymalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 na tym typie pojazdu nie umieszczano napisów patriotycznych. Nie? Zawsze myślałem, że jest to indywidualna sprawa, a nie określona jakimś kodeksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Oczywiście, że kodeksu nie było, była za to wojna, która miała określony przebieg. KW 2 zostały zniszczone lub porzucone w pierwszej fazie inwazji na ZSRR. Proponuję, żebyś znalazł choć jedno zdjęcie tego czołgu z napisami patriotycznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Bardzo fajnie wymalowany i wycieniowany Kliment. Z mojej strony tylko jedna uwaga, zamieniłeś miejscami klakson z reflektorem, można to jeszcze poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2013 Share Napisano 8 Września 2013 Fajnie że się wciągnąłeś. Uwagi jak powyżej - zamienione wyposażenie i słabo osadzony w podstawce. Działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 no fajne cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 9 Września 2013 Autor Share Napisano 9 Września 2013 Dzięki za zwrócenie uwagi na tą pomyłkę z reflektorem,chyba nigdy bym tego nie zauważył .Poprawię. Co do osadzenia w podłożu to chyba też coś jeszcze da się zrobić.Jak zwykle dopiero na zdjęciach widać takie babole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 Świetna praca Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 MEGA! Piękny kaban, też chce taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi