pees Napisano 11 Września 2013 Share Napisano 11 Września 2013 Witam Równolegle z Dakotą trwają prace nad teciakiem, przedstawiam kilka zdjęć z dotychczasowych postępów, zapraszam do oglądania. W oko pancerniaka od razu wpadnie poważny błąd który popełniłem, niestety zorientowałem się zbyt późno by móc to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 jak na razie fajnie ci idzie myślałeś żeby podniszczyć siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 13 Września 2013 Autor Share Napisano 13 Września 2013 jak na razie fajnie ci idzie myślałeś żeby podniszczyć siedzenia Przed zamknięciem wanny kadłuba będę się jeszcze pastwił nad wnętrzem, wiec postaram się je mocno ściorać. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 no to czekam na postęp prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lop3zpk Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 O kurcze, będę oglądał z zachwytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teciak102 Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Świetnie to wygląda!!! trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcon Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Rzeczywiście fajnie to wygląda. Ale zamiast "podniszczać" fotele załogi proponuję poprowadzić troszkę przewodów. Te skrzynki na prawym sponsonie troszkę dziwnie wyglądają. Trzymam kciuki i podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Jak na razie wygląda nieźle, ale jeszcze dużo pracy przed tobą z tym wnętrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 21 Września 2013 Autor Share Napisano 21 Września 2013 Wstępnie przygotowane elementy do ostatecznego złożenia, jeśli chodzi o przewody i kolejne brudzenia wnętrza, to w tym modelu dam już sobie spokój, był on testem i szkołą wszelakiej maści technik modelarskich, w kolejce stoi i cierpliwie czeka drugi T-34, ale wersja 85 i też z AFV Club, tego będę chciał robić w wiadomym malowaniu, no i rzecz jasna z maksymalną możliwą do wykonania przeze mnie ilością detali :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 7 Listopada 2013 Autor Share Napisano 7 Listopada 2013 Błoto i inne tytranie, trudne początki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2013 Witam Mała aktualizacja w temacie. Gęsi pomalowane Dark Ironem od Gunze, przepolerowane i pokryte Sido, oraz rozcieńczoną miksturą z suchych pasteli i White Spiryt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 no no no... jeszcze jedna tetka a sam jakąś machnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 Wygląda świetnie. Kurcze muszę się otrząsnąć z lenistwa pourlopowego i wrócić do swojego teciaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 Malowanie przewidujesz ruską zieleń czy coś innego? Kurcze muszę się otrząsnąć z lenistwa pourlopowego i wrócić do swojego teciaka.Święte słowa Marcin. Czekam więc na jakąś aktualizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krz0011 Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 Działaj dalej bo dobrze to wygląda, ja swojego teciaka z AFV mam rozgrzebanego od 2 lat, ale aktualnie trwa przeróbka na wrak, postaram się wrzucić jakieś zdjęcia. Spróbuj trochę zróżnicować brudzenie wnętrza, stało się dość jednolite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 4 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2013 Malowanie przewidujesz ruską zieleń czy coś innego? Dokładnie tak, malowanie Russian Green. Działaj dalej bo dobrze to wygląda, ja swojego teciaka z AFV mam rozgrzebanego od 2 lat, ale aktualnie trwa przeróbka na wrak, postaram się wrzucić jakieś zdjęcia.Spróbuj trochę zróżnicować brudzenie wnętrza, stało się dość jednolite. Przedział bojowy zamknięty na stałe, pokrywa silnika będzie odejmowana, więc tam gdzie sięgnę mogę coś poprawiać, a tak szczerze to nie mam doświadczenia w tej materii i sam już nie wiem co i jak dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krz0011 Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Jak zamknąłeś to w sumie nie ma co zmieniać bo i tak za wiele nie będzie widać. Ewentualnie możesz porobić jakieś tłuste zacieki w okolicy silnika, na razie cały brud który tam dałeś wygląda na suchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2013 Mała aktualizacja, teraz już malowanie i brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Fajna baza pod malowanie. Dla mnie duży plus za dorobienie uchwytów na kadłubie. Niby oczywista rzecz, a nie każdemu się chce bawić. Trochę dziwnie się gąsienice układają na stykach ogniw, ale może to kwestia gustu. Pozdrawiam i czekam na kolejne odsłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 A wiec maluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2013 Dziękuję za dobre słowo, gąski są ruchome z pojedyńczych ogniw, więc mają swoje humory, ale to tylko kwestia ułożenia ich odpowiedniego. Zagadkę mam dla obserwatorów wątku: - Z czego jest zrobiony bat anteny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Wąs kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 8 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2013 Wąs kota Trafiony zatopiony Ale zeby było jasne, jest to znaleziony na podłodze, a nie wyrwany wąs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 mam na dzieje że kot nie chodzi teraz zygzakiem po tym jak został dawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pees Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2013 Prysłem :-) Muszę przyznac że malowanie farbami Mr. Hobby to czysta przyjemność, trzeba się postarać żeby to spier.... ć, oczywiście z oryginalnym rozcieńczalnikiem. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi