Kamil K. Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Witajcie, Wrzucam galerię drugiego ze skończonych ostatnio przeze mnie modeli. Jest to D-30 produkcji trumpetera. Wzorowałem się na zdjęciach z tej strony: http://www.military-quotes.com/media/towed-artillery-photos/p212-d-30-122-mm-towed-howitzer-seen-from-behind.html Mi natomiast wyszło tak: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Ładnie, a teraz pora dać podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 Super modelik i fajna kategoria, samotne działa to dość niszowy temat. Kółeczka i oponki lepsze niż w oryginale ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 12 Września 2013 Autor Share Napisano 12 Września 2013 Ładnie, a teraz pora dać podstawkę. Będzie, będzie, ale natłok roboty na razie powoduje, że mam inne priorytety. dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Września 2013 Share Napisano 12 Września 2013 A ja bym zrobił fotki tej armaty na powietrzu. Powiem szczerze, myślałem, że te dwie pierwsze fotki, to model ustawiony na w naturalnym otoczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Znakomitość pięknie pobrudzony i aż się prosi o mini-dioramkę z krzaczorami i jakimś ludkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Jak żywe! Bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 świetny model, aż prosi się o figurantów . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sever Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Ładne to ! Jestem pod wrażeniem, dopiero po kilku sekundach patrzenia na 3 zdjęcie zorientowałem się że to model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 13 Września 2013 Autor Share Napisano 13 Września 2013 Dzięki za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Świetna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Niezła praca, w malowaniu jest MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 16 Maja 2014 Super Moderator Share Napisano 16 Maja 2014 Bardzo ładna konstrukcja! Pięknie wymalowana i ubrudzona! Bardzo mi się podoba! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 16 Maja 2014 Autor Share Napisano 16 Maja 2014 Wprawdzie to projekt nie pierwszej świeżości, ale miło mi, że wciąż się komuś podoba. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Bardzo ładnie, model oglądałem w Bytomiu i teraz w Krakowie, bardzo ładnie pomalowany,pobrudzony i poobijany, doszukałem sie 2 "baboli" przy mechanizmie zamka, a z racji tego że uwielbiam armaty których jak na lekarstwo i na forum i na konkursach "przymykam oko" :P. Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2014 Możesz je wymienić, bo nie wiem czy to z mojego niedbalstwa te babole, czy z niewiedzy. Będę miał nauczkę na przyszłość - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Bardziej niewiedza niż niedbalstwo sam sie na to naciolem przy budowie, a błąd odkryłem już po malowaniu. bo na wysokim pułapie model zrobiłeś. 1 to dziura po lewej stronie w zamku, nie wiem skąd trupek ja wynalazl ale jej tam nie powinno być, i 2 to widoczne połączenie połówek zamka, u Ciebie pomalowany na czerwono element jak pamietam,Po ogledzinach w Krakowie to zauważyłem . za temat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi