Szydercza Gała Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2013 I znów będę zamęczał Was fotkami trumny Helmuta, no ale w końcu nikt mi nie płaci żebym tego nie robił No więc najsamwpierw górny płat, poprzyklejałem do niego chłodnicę, popychacze lotek i inne fototrawione badziewie, zaciurałem lekutko olejem co by nie wyglądało na fabrycznie nowe: Kadłub, zapodałem kalki, zrobiłem łosza, pociapałem też trochę olejami co by go podcieniować trochę, jak wyszło oceńcie sami. No i na koniec wiatrak od Helmutowej klimy Tyle Gud Najt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 20 Grudnia 2013 Share Napisano 20 Grudnia 2013 Ładnie Panie ładnie, jeno jak na moje gusta za mało sklejki w sklejce... Jak dla mnie te kalki HGW to było wielkie rozczarowanie. Chłodnica wygląda sexi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2013 Nie powiem żebym sie nie zgadzał co do HGW, ale cóż skoro juz miałem to trzeba było wypróbować, przynajmniej naumiałem sie jak tego używać, do nastepnego zamówie sobie te od Uschi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2013 Świąteczna kłikfotka Do końca coraz bliżej i będę mógł sobie wreszcie zlepić jakieś pływadło JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 Super TRUMIENKA Naprawdę mnie się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 27 Grudnia 2013 Share Napisano 27 Grudnia 2013 będę mógł sobie wreszcie zlepić jakieś pływadło ...Piard i Gniot czekają. Trumienka bardzo ładna, Helmut powinien być zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2013 Marku, pisałem przecież na KW że takich tematów się nie porzuca.... Ale jeszcze nie osiągnąłem odpowiedniego poziomu w sztuce paskudzenia okrętów, żeby ryzykować spaskudzenie owych wspomnianych wydalin A co do trumienki to Helmut ( a w zasadzie to ON Hans miał na imię ) był chyba zadowolony, w końcu dokonał w niej żywota i nie narzekał Dziś wykańczałem "układ napędowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2013 Tematem dzisiejszego odcinka jest MIENTKIE ZAWIESZENIE, cud techniki z Albatros Werke AD 1917 I taka sobie poglądówka, w końcu stoi na własnych kopytach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2014 No i byłoby zostało przykleić płozę ( olej schnie jeszcze ) i pomalować na mosiężno 4 ostatnie śruby rzymskie. W sumie całkime to nawet wyszło, ale ja sie nie znam, to nie okręt. Czekam na Wasze opinie. Fotki z brakującą płozą i podstawką już do galerii. Sczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 No i werrrry . Kończ HelmucioM fruwajke i za obijanie łutki się zabieraj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Marca 2014 Autor Share Napisano 2 Marca 2014 No i koniec, zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi