marioba Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Witam Szanownych Forumowiczów! Tym razem taki powakacyjny gniot: Sturmgeschütz III Ausf.B, Tamiya 1:35. Modelik praktycznie z pudła. Jedyna zmiana to gąsieniczki z pustym zębem od Tristara i liny z Eureki. Pomalowany tradycyjnie Lifecolorem i całą resztą świata. Na modelu nie ma grama suchych pasteli, pigmentów MIGa itp. Wszystko pobrudzone artystycznymi olejami, Humbrolami i Tensocromem od Lifecolor. I tyle...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Sam posiadam tego gniota zbudowanego ogólnie z resztek, fajnie się składa ale szczegółu zero. Wykonany bardzo fajnie, od razu widać Twój styl, trochę za mało brudzenia ale jak wiadomo ja lubię bardzo mocno upierdzieloną pancerke. Duży + ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 To już Mariobowski standard że brak pigmentów. Oczywiście kto nie wie może sie pomylić. Model ładnie wymalowany i pobrudzony. W sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Fajnie pobrudzony. Też czasem pigmentów nie używam. Wytnij jeszcze otwory w błotnikach tylnych, w których chowają się lampy po pnniesieniu błotnika, rzuca się to w oczy. Ja robiłem takiego stuga w tym samym malowaniu w 1:48, też z firmy Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Gratulacje... Jak widać nie wszystkie pojazdy frontowe powinny być ubłocone i powyginane od góry do dołu... Chwalę umiar! I pewnie dzięki Mariuszowi odkurzę nieskończonego od kilku lat stareńkiego Stug-a z Dragona Pozdrawiam i życzę następnych równie udanych projektów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Bardzo fajnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 Witam! Cieszę się, że model się podoba. Strasznie bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 spużnione gratulacje jak zwykle super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 ładnie. ja kiedyś próbowałem zrobić kurzenie mieszając farbę z szybkoparującym rozpuszczalnikiem, ale nie potrafiłem dostatecznie zapanować nad procesem odparowywania i kupiłem kilka suchych pasteli... Warsztat godzien pozazdroszczenia, model też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Października 2013 Share Napisano 23 Października 2013 Super model. Ja nie będę tu pisał o detalach czy wszystkie je posiada i jest gniotem, lecz jako oglądach, a oglądacz widzi bardzo dobrze wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi