Cinekf1 Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 Adam, a gdzie się podział słynny obrusik na fotkach?
KrzychuP Napisano 5 Grudnia 2013 Napisano 5 Grudnia 2013 ciekawe jaki napój jest w kartonie? :-) Wódka?
Sławekb Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Napisano 5 Grudnia 2013 to je krasnee Znaczy jakie? Czerwone?? Adaś, a co ten gość wszędzie z takimi rozłożonymi rękami? ....ćervena to czerwona......a krasna to piękna,wspaniała,dobra...tak mi Grzegorzu wyskoczyło ze słownika ...chyba,że słabo czytałem
karambolis8 Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 Przed sklejeniem łatwiej jest dotrzeć w wiele zakamarków. W okolicach kątów prostych, jak łączenie skrzydeł z kadłubem ciężko jest dotrzeć nitowadłem.
Grzes Napisano 6 Grudnia 2013 Napisano 6 Grudnia 2013 ....ćervena to czerwona......a krasna to piękna,wspaniała,dobra...tak mi Grzegorzu wyskoczyło ze słownika ...chyba,że słabo czytałem Wszystko dobrze, po prostu pierwsze myśli pobiegły w stronę rosyjskiego. Ot takie skrzywienie
Sławekb Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Napisano 6 Grudnia 2013 Ten gościu dyryguje ruchem na obrusie...no i za dużo pepsi wychylił więc rozłożył rączki dla równowagi...
Sławekb Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Napisano 7 Grudnia 2013 ...czy on ma dziurę w ubranku,czy lubi poprostu przesiadywać w takich miejscach?
Sławekb Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Napisano 11 Stycznia 2014 nooo panie Adamie....chyba będą widoczne łączenia połówek silników.
Sławekb Napisano 1 Lutego 2014 Autor Napisano 1 Lutego 2014 Noo fajnie panie Adamie.....aaale fotek oszczędnie...oooj oszczędnie
Sławekb Napisano 1 Lutego 2014 Autor Napisano 1 Lutego 2014 jestem z Wielkopolski , może dlatego ...to masz teraz ferie.).
stakor1 Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Przynajmniej kolorowy jest i jakiś nadzór prowadzi, moja pierwsza figurka z zestawu z samolotem zupełnie mi w budowie nie pomagała Moja 2,5 letnia córa stała się fanką tego zdjęcia Jak zainspirowana odpuści pieluchy to ci będę piwo wisiał!
Sławekb Napisano 8 Lutego 2014 Autor Napisano 8 Lutego 2014 No Adamie rzeczywiście...przydałoby się troszkę fotek kabelków itd. z bliska
bazylms Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Podłączam się pod prośbę o fotki zbliżeń. Będzier robił nitowanie?
Piotr_P Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 No właśnie.. Adam strzela fotki z kilometra i koledzy nie wiedzą że model już przenitowany nie z kilometra tylko z mili następne będą z Yardu... czyli można się spodziewać ,że aparat będzie na statywie przymocowanym do swd Dragunova :-) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/10/PSL_Dragunov_7.62_mm_Sniper_Rifle.jpg/1024px-PSL_Dragunov_7.62_mm_Sniper_Rifle.jpg ps nawet tło jest przygotowane ....
Cinekf1 Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 Ja staram się doklejać takie elementy przed malowaniem. Farba zdecydowanie osłabia spoinę kleju (element za ch... się nie chce trzymać farby). Czasami zeskrobywałem nożykiem do gołego plastiku miejsce klejenia i później uzupełniałem ubytek cienkim pędzelkiem.
Rekomendowane odpowiedzi