Cinekf1 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Adam, a gdzie się podział słynny obrusik na fotkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 ciekawe jaki napój jest w kartonie? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 ciekawe jaki napój jest w kartonie? :-) Wódka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 5 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2013 to je krasnee Znaczy jakie? Czerwone?? Adaś, a co ten gość wszędzie z takimi rozłożonymi rękami? ....ćervena to czerwona......a krasna to piękna,wspaniała,dobra...tak mi Grzegorzu wyskoczyło ze słownika ...chyba,że słabo czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Przed sklejeniem łatwiej jest dotrzeć w wiele zakamarków. W okolicach kątów prostych, jak łączenie skrzydeł z kadłubem ciężko jest dotrzeć nitowadłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 ....ćervena to czerwona......a krasna to piękna,wspaniała,dobra...tak mi Grzegorzu wyskoczyło ze słownika ...chyba,że słabo czytałem Wszystko dobrze, po prostu pierwsze myśli pobiegły w stronę rosyjskiego. Ot takie skrzywienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 No! Wszystko w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2013 Ten gościu dyryguje ruchem na obrusie...no i za dużo pepsi wychylił więc rozłożył rączki dla równowagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2013 ...czy on ma dziurę w ubranku,czy lubi poprostu przesiadywać w takich miejscach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 działaj, działaj - obserwuję Obrusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2014 nooo panie Adamie....chyba będą widoczne łączenia połówek silników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Ojojojojoj wygląda zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Lutego 2014 Autor Share Napisano 1 Lutego 2014 Noo fajnie panie Adamie.....aaale fotek oszczędnie...oooj oszczędnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Lutego 2014 Autor Share Napisano 1 Lutego 2014 jestem z Wielkopolski , może dlatego ...to masz teraz ferie.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Przynajmniej kolorowy jest i jakiś nadzór prowadzi, moja pierwsza figurka z zestawu z samolotem zupełnie mi w budowie nie pomagała Moja 2,5 letnia córa stała się fanką tego zdjęcia Jak zainspirowana odpuści pieluchy to ci będę piwo wisiał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 8 Lutego 2014 Share Napisano 8 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 No Adamie rzeczywiście...przydałoby się troszkę fotek kabelków itd. z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 Podłączam się pod prośbę o fotki zbliżeń. Będzier robił nitowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 No właśnie.. Adam strzela fotki z kilometra i koledzy nie wiedzą że model już przenitowany nie z kilometra tylko z mili następne będą z Yardu... czyli można się spodziewać ,że aparat będzie na statywie przymocowanym do swd Dragunova :-) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/10/PSL_Dragunov_7.62_mm_Sniper_Rifle.jpg/1024px-PSL_Dragunov_7.62_mm_Sniper_Rifle.jpg ps nawet tło jest przygotowane .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 Ja staram się doklejać takie elementy przed malowaniem. Farba zdecydowanie osłabia spoinę kleju (element za ch... się nie chce trzymać farby). Czasami zeskrobywałem nożykiem do gołego plastiku miejsce klejenia i później uzupełniałem ubytek cienkim pędzelkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danesz Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Rewelacyjny kokpit. Istne mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi