Skocz do zawartości

Mile, Milki i Milusie...

Sławekb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

to je krasnee
Znaczy jakie? Czerwone??

Adaś, a co ten gość wszędzie z takimi rozłożonymi rękami?

....ćervena to czerwona......a krasna to piękna,wspaniała,dobra...tak mi Grzegorzu wyskoczyło ze słownika ...chyba,że słabo czytałem

....ćervena to czerwona......a krasna to piękna,wspaniała,dobra...tak mi Grzegorzu wyskoczyło ze słownika ...chyba,że słabo czytałem
Wszystko dobrze, po prostu pierwsze myśli pobiegły w stronę rosyjskiego. Ot takie skrzywienie

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Przynajmniej kolorowy jest i jakiś nadzór prowadzi, moja pierwsza figurka z zestawu z samolotem zupełnie mi w budowie nie pomagała

nrlh.jpg

Moja 2,5 letnia córa stała się fanką tego zdjęcia

Jak zainspirowana odpuści pieluchy to ci będę piwo wisiał!

No właśnie.. Adam strzela fotki z kilometra i koledzy nie wiedzą że model już przenitowany

nie z kilometra tylko z mili

następne będą z Yardu...

czyli można się spodziewać ,że aparat będzie na statywie przymocowanym do swd Dragunova :-)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/10/PSL_Dragunov_7.62_mm_Sniper_Rifle.jpg/1024px-PSL_Dragunov_7.62_mm_Sniper_Rifle.jpg

ps nawet tło jest przygotowane ....

• 2 weeks later...

Ja staram się doklejać takie elementy przed malowaniem. Farba zdecydowanie osłabia spoinę kleju (element za ch... się nie chce trzymać farby). Czasami zeskrobywałem nożykiem do gołego plastiku miejsce klejenia i później uzupełniałem ubytek cienkim pędzelkiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.