BALROG Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Wszystko znikło i ledwo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2014 Wszystko znikło i ledwo widać TZN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Jest git! Kurde, gdyby to wszystko z batyskafem udało się zalać w żywicy... Byłby pomnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Dobrze jest, super sie to moze prezentować wszystko po złożeniu i w świetle batyskafu czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Wszystko znikło i ledwo widać TZN? To znaczy że wszystko ma te same kolory i słabo na przykład samoloty widać A te ze względu na inną powłokę poszycia inaczej by porastały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Obserwuje ten watek od początku i powiem tak: generalnie pomysł jest bardzo ciekawy i finał też będzie chyba niezły. Tylko na nadbudówka...Nie nie przypomina niczego co mogłoby być na statku w tym miejscu. Jest dramatycznie kiepska. Zrób ja jeszcze raz. Żeby była detalem. Wtedy wokół tego detalu można będzie umieścić batyskaf i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2014 No więc po kolei...... Barlog: Fotki z zatoki Truck..... Miedzy samolotami a statkiem jest delikatna różnica, możliwe że kwestia fotek..... Spiton Trzeba było od razu ALARMOWAĆ Teraz to po ptokach, mogę co najwyżej spróbować jakiś detal dodać, bo na kapitalne przeróbki brak już czasu, KASY, i możliwości technicznych. Przeglądając fotki z Pacyfiku bardziej zdewastowanych statków - często ciężko stwierdzić "gdzie przód gdzie tył" Szkutnikiem nie jestem i jeśli ZASZALAŁEM to proszę o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2014 Statek poszedł bardziej w brunatne kolory a rośliny dostały kolory , które bedą jeszcze przygaszone i dojdą jeszcze jednego "gatunku" Położę jeszcze filtr aby wypłowieć kolorystykę i lakier bezbarwny. Na sam koniec pigemnty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Bardzo ładna diorama się szykuje. Bardzo mi się podobają ostatnie zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Obserwuje ten wątek praktycznie od początku i jestem pełen podziwu. Po dodaniu ostatnich zdjęć długo się wpatrywałem i czegoś mi tam brakowało. Teraz już wiem. Hamulca ręcznego. Na każdej łajbie MUSI być kotwica. A ze względu na swoją budowę to jest ostatnia rzecz co się zdematerializuje. W imię poprawności proszę cię dodaj kotwicę. Ona może leżeć koło burty, ale ma być. Pozdrawiam Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Zrobic dobry wrak jest dużo trudniej niż zwykły model. Tobie na razie się to bardzo dobrze udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 2 Lutego 2014 Autor Share Napisano 2 Lutego 2014 Dno pomalowane. Jestem na etapie dokładania roślin/korali i zabawy aparatem (przy okazji matryca do wyczyszczenia) Batyskaf dostał podkład a teraz szlifowanie I zabawy i 100 punktów do dumy ojca - pierwsza zabawa AREO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Lutego 2014 Super Moderator Share Napisano 2 Lutego 2014 Gratulację za tę dumę Czekam, aż mój Dziedzic jeszcze ciutkę podrośnie W jakim wieku jest ten twój mały malarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 2 Lutego 2014 Autor Share Napisano 2 Lutego 2014 Gratulację za tę dumę Czekam, aż mój Dziedzic jeszcze ciutkę podrośnie W jakim wieku jest ten twój mały malarz ? W lutym skończy 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 I zabawy Fajne zdjęcia!!! prosić o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Foty super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Piękne fotki, mają klimat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 zdjęcia piękne. I dopiero teraz pokazałeś autora tego dzieła!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 12 Lutego 2014 Share Napisano 12 Lutego 2014 ....a ja puszki zbieram, i....zbieram - gratatatsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 1 Marca 2014 Autor Share Napisano 1 Marca 2014 Walczę z batyskafem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 21 Marca 2014 Autor Share Napisano 21 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Widziałem na żywo. Efekt powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 gratulacje! kolejny powód do żałowania mej nieobecności na tej imprezie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 najszczersze gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 jak najbardziej zasłużona nagorda!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi