tadeusz6514 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) -dawno nie byłem na tym forum -przedstawiam coś nowego -model samochodu di dion bouton z armatą 75mm .Model jest wykonany w skali 1:25 z papieru -model wykonany samodzielnie - zgodność z orginałem powiedzmy 80%http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/98b0317a77ff4d03.html Edytowane 7 Listopada 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 nic nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 7 Listopada 2013 Autor Share Napisano 7 Listopada 2013 Już jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Nic nie widzę....Ciemność widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Ja akurat widzę zdjęcia, ale proponuję umieszczenie zdjęć na: http://imageshack.us - działa bezproblemowo. Tadeuszu, spróbuj może tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3333d9c8203dd1e.html- tamto zdjęcie wchodzi - a to następne -z poprawionym silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 19 Listopada 2013 Autor Share Napisano 19 Listopada 2013 model skończony - proszę o opinie na temat modelu . Za wszystkie z góry dziękuję. -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Trudna sprawa, więc postaram się dyplomatycznie. Chwali się to że działasz od podstaw. Dodatkowo temat nie jest łatwy. Jednak jak sam na pewno widzisz na zdjęciach jest troszkę krzywo, nierówno odcięte, troszkę szpar. Jednak i tak warto uznać trud włożony w budowę modelu bo jest to poświęcenie czasu i energii. Mam nadzieję, że będziesz walczył z materią w dalszym ciągu i najważniejsze aby tobie sprawiało to radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Bardzo jest ładny! Jakby go jeszcze pomalować, to jakieś drobne niedociągnięcia/krzywizny może by się ukryły, a jak nie, to jeszcze bardziej podkreśliłyby "zabytkowość" modelu. Piękny temat i szacunek za żmudną pracę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Fajnie, ale to nie forum kartonowe ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Fajnie, ale to nie forum kartonowe ;] Przecież to jest plastik Edit: Dobra, sam nie wiem , to może być wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Fajnie, ale to nie forum kartonowe ;] Przecież to jest plastik Edit: Dobra, sam nie wiem , to może być wszystko. Model jest wykonany w skali 1:25 z papieru -model wykonany samodzielnie - zgodność z orginałem powiedzmy 80%... Logo forum jest moją odpowiedzią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Listopada 2013 Share Napisano 19 Listopada 2013 Fajnie, ale to nie forum kartonowe ;] Przecież to jest plastik Edit: Dobra, sam nie wiem , to może być wszystko. Model jest wykonany w skali 1:25 z papieru -model wykonany samodzielnie - zgodność z orginałem powiedzmy 80%... Logo forum jest moją odpowiedzią.. Koniec internetu na dziś. Najlepsze w tym ,że przeczytałem co tam jest napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Hmmm czyżby jakieś uprzedzenia kierowały kolegami ? idąc tym tropem rozumowania trzeba wyp.... z forum wszystkie modele z blaszkami Abera i Friulami . Model ciekawy widać wkład pracy gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 20 Listopada 2013 Autor Share Napisano 20 Listopada 2013 Dziękuję za ocenienie mojej pracy - wiem Ze to forum dotyczy tylko modeli plastikowych -ale gdybym napisał że model ten wykonałem z tworzywa czy ocena modelu by była wyższa --chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Podziwiam ludzi sklejających z kartonu. Próbowałem ale szlag mnie trafiał za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 ja spytam jedynie czy jest już model sklejony czy jedynie połapany klejem do prezentacji? mnie się podoba.I biorąc pod uwagę,że kilka modeli sprobowałem pokleić z papieru to podziwiam efekt....tylko wyprostować kilka detali i bajka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz6514 Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Model jest już wykonany i był jako propozycja na jakiejś wystawie - można również zobaczyć go na stronie GPM-u , jest tam sporo zdjęć -zapraszam do wykonania tego modelu w tworzywie w skali 1:35 fajny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi