bazylms Napisano 21 Sierpnia 2014 Napisano 21 Sierpnia 2014 Już nie mogę się doczekać na malowanie. Cytuj
Andrzej Godlewski Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Napisano 24 Sierpnia 2014 Barwa bazowa , trochę cieniowań przed filtrem i różnymi innymi zabawami w malowanki . Baza to Polski khaki i jego odcienie mieszane z różnych farb akrylowych na tak zwane oko . Teraz z zimowego jest nieco pustynny ale niedługo nieco przyciemnieje. Cytuj
Andrzej Godlewski Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Napisano 25 Sierpnia 2014 Trochę brudu bitewnego , zapewne teraz nastąpi przerwa w malowaniu po wykonaniu zaaplikowaniu do wszelkich rowków farby olejnej . Czas na wykonanie gąsienic ,podstawki , i kilku metrów drutu kolczastego . Cytuj
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2014 Napisano 25 Sierpnia 2014 Lewa strona wydaje mi się lepiej ubrudzona. Cytuj
Andrzej Godlewski Napisano 3 Września 2014 Autor Napisano 3 Września 2014 Trochę go jeszcze styrałem bojowo , trochę błotka , oznaczenia no i ogarnąłem z grubsza faszynę . W trakcie roboty są zaczepy do faszyny , i trochę jeszcze brakuje paru drobiazgów które niedługo dojdą . Cytuj
bazylms Napisano 3 Września 2014 Napisano 3 Września 2014 Coraz ładniej, nie mogę się doczekać jak mu gąsienice założysz. A faszyna tak btw z czego zrobiona? Cytuj
Andrzej Godlewski Napisano 3 Września 2014 Autor Napisano 3 Września 2014 Gąsienice zacząłem dłubać jest ich trochę to i zapewne potrwa to jakiś czas. Faszyna wykonałem z uschniętych polnych badyli chwastów ,wybierałem te najcieńsze ale i tak wydają się nieco za grube . No ale cóż następne urządzenie przy Marku IV w wersji Female to faszyna typu Cribs. Cytuj
enten Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Widać włożoną pracę - efekt jest rewelacyjny! Czekam z niecierpliwością na koniec prac. Cytuj
Gerd Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 i co tak po "czarnym" jeździł będzie? Dawaj go na podstawkę będzie piękny komplet. Cytuj
wajtok Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 Czy ktoś możne mi powiedzieć po jakiego diabla te czołgi miały ta faszynę ? Cytuj
Andrzej Godlewski Napisano 9 Września 2014 Autor Napisano 9 Września 2014 Polecam lekturę tej stronki internetowej ,przeczytasz i wszystko jasne . http://modelstory.pl/mark-iv-tank-bohater-cambrai/ Cytuj
wajtok Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 Dziekuje - przeczytalem - wszystko jasne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi