bazylms Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Już nie mogę się doczekać na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Wygląda jak w malowaniu zimowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Barwa bazowa , trochę cieniowań przed filtrem i różnymi innymi zabawami w malowanki . Baza to Polski khaki i jego odcienie mieszane z różnych farb akrylowych na tak zwane oko . Teraz z zimowego jest nieco pustynny ale niedługo nieco przyciemnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Bardzo ładnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Super się prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Jest na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Trochę brudu bitewnego , zapewne teraz nastąpi przerwa w malowaniu po wykonaniu zaaplikowaniu do wszelkich rowków farby olejnej . Czas na wykonanie gąsienic ,podstawki , i kilku metrów drutu kolczastego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Lewa strona wydaje mi się lepiej ubrudzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 3 Września 2014 Autor Share Napisano 3 Września 2014 Trochę go jeszcze styrałem bojowo , trochę błotka , oznaczenia no i ogarnąłem z grubsza faszynę . W trakcie roboty są zaczepy do faszyny , i trochę jeszcze brakuje paru drobiazgów które niedługo dojdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Coraz ładniej, nie mogę się doczekać jak mu gąsienice założysz. A faszyna tak btw z czego zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 3 Września 2014 Autor Share Napisano 3 Września 2014 Gąsienice zacząłem dłubać jest ich trochę to i zapewne potrwa to jakiś czas. Faszyna wykonałem z uschniętych polnych badyli chwastów ,wybierałem te najcieńsze ale i tak wydają się nieco za grube . No ale cóż następne urządzenie przy Marku IV w wersji Female to faszyna typu Cribs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Pikny Panie,pikny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Widać włożoną pracę - efekt jest rewelacyjny! Czekam z niecierpliwością na koniec prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 i co tak po "czarnym" jeździł będzie? Dawaj go na podstawkę będzie piękny komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Czy ktoś możne mi powiedzieć po jakiego diabla te czołgi miały ta faszynę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 Polecam lekturę tej stronki internetowej ,przeczytasz i wszystko jasne . http://modelstory.pl/mark-iv-tank-bohater-cambrai/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Dziekuje - przeczytalem - wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi