skikut87 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Tak by się przypomnieć że żyję ;) Model to połączenie modelu Tamiya i Mirage plus własny wkład. Malowany Vallejo Mam nadzieje że za bardzo od dzisiejszych standardów nie odstaje bo na warsztacie mam jeszcze dwa inne modele tyle, że ich odsłony będą w innych działach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Fajnie wymalowane kamo. Obicia w niektórych mejscach wydają mi się troszkę sztuczne. Chodzi mi np. o prostą kreskę obicia i nówka lakier koło niej. Efekt potęguje brak zacieków i odrobiny kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 A mi się podoba szkrabik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Fajny malec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Merytorycznie się nie znam, a wykonanie klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 6 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2013 dzięki Panowie miło to słyszeć Fajnie wymalowane kamo. Obicia w niektórych miejscach wydają mi się troszkę sztuczne. Chodzi mi np. o prostą kreskę obicia i nówka lakier koło niej. Efekt potęguje brak zacieków i odrobiny kurzu. Bazylms - zacieki są delikatne co do kurzu nie lubię ucioranych modeli nigdy tak owych nie robiłem i nie będę bo po co się starać z malowaniem kamo obić ect jeśli potem się wszystko zabrudzi. Jedyne kurzenie jakie uznaję to to naturalne powstałe zazwyczaj po roku stania w gablocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Te jasne obicia mi nie podchodzą, reszta jak najbardziej na plus, fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Bardzo fajny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Grudnia 2013 Share Napisano 6 Grudnia 2013 Mały i uroczy modelik, bardzo fajnie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargien Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi