Marcin M. Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Kurcze, teraz zauważyłem, że ten paskud ma dwie lufy Zmagania z malowaniem kamuflażu podgladam z uwagą, bo i mnie w końcu to kiedyś czeka. Ogólnie fajnie. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 2 Lutego 2014 Autor Share Napisano 2 Lutego 2014 Marcin, tak paskud z niego wielki. I ta jego wysoka sylwetka, ale, ale. Psiknąłem sido i kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Trzeba Cię cisnąć a wyjdzie ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 3 Lutego 2014 Autor Share Napisano 3 Lutego 2014 Trzeba Cię cisnąć a wyjdzie ładny model. Krzysiu, tak już mam. Wystarczy mi opiernicz i od razu inaczej. Zaczęła się szkoła, więc może jakoś w weekend zacznę wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 Weekend przyszedł to i wash przyszedł . Musiałem wstawić zdjęcia z fotosika, bo imageshack trzeba opłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Lutego 2014 Share Napisano 8 Lutego 2014 Kuba, washa kładłeś punktowo na te wszystkie śruby, czy "poleciałeś" po całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 Chciałem punktowo, ale mi się praktycznie zlało wszystko w jedną całość. Nie wiem dlaczego, bo wcześniej było normalnie. A teraz się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lutego 2014 Share Napisano 8 Lutego 2014 Mam nadzieję że dałeś sido albo jakiś inny połysk pod wash? W kilku miejscach musisz jeszcze powycierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 Tak, płyn na kalki i jeszcze raz sido, no i na koniec wash. Powycierać, czyli na tych większych płaskich powierzchniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lutego 2014 Share Napisano 8 Lutego 2014 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 9 Lutego 2014 Autor Share Napisano 9 Lutego 2014 Trochę przetarłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 9 Lutego 2014 Autor Share Napisano 9 Lutego 2014 Doszedłem do wniosku, że tak wygląda lepiej: Narzędzia, które będą na tylnej płycie nad silnikowej są w trakcie malowania. Edit: W między czasie robi się podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Coś Kuba dziwnie ten wash wyszedł ...ja bym kładł punktowo na śruby i oczywiście zagłębienia itp. Szkoda, ze potraktowałeś powierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 9 Lutego 2014 Autor Share Napisano 9 Lutego 2014 Wiem, że lepiej punktowo, ale jak wcześniej pisałem, wszystko mi się rozlało. W rzeczywistości wygląda dużo, dużo lepiej. Zdjęcia mi nie wychodzą i może to przez to, bo taki ciemny to on nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 No my tylko możemy oceniać na podstawie zdjeć. Na czwartym zdjęciu nie wygląda najładniej, ale ty decydujesz. Na pewno kurzenie i oleje (o ile będziesz robił) troszke to jeszcze zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 9 Lutego 2014 Autor Share Napisano 9 Lutego 2014 Jeżeli trzeba to jeszcze przetrę, dla mnie mały problem. Prawda, że jeszcze kurz i oleje, ale to raczej na sam koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 15 Lutego 2014 Autor Share Napisano 15 Lutego 2014 Piątek, piąteczek, piątunio i sobota... Przetarłem trochę wash i trochę go przykurzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Jacie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 15 Lutego 2014 Autor Share Napisano 15 Lutego 2014 Cieszę się, że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 15 Lutego 2014 Autor Share Napisano 15 Lutego 2014 Spróbowałem zrobić lepsze zdjęcia i coś tam jeszcze przykurzyłem wyszło tak: Edit. Jak tam wam narzędzia się podobają, bo mi średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Jakubek przemaluj tzw. trzymaki narzędzi na kolor kamo, mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Jak dla mnie też Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 15 Lutego 2014 Autor Share Napisano 15 Lutego 2014 Ok, przemaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 20 Lutego 2014 Autor Share Napisano 20 Lutego 2014 Witam, ja tak tylko, żeby zapowiedzieć co będzie w przyszłości na warsztacie: Taki duży to on jednak nie jest w stosunku do Grant-a. W sobotę ruszą ostatnie prace przed galerią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 20 Lutego 2014 Share Napisano 20 Lutego 2014 Ktoś tu polubił jankesów , a co będzie z ruskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi