Erni Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Efekt mojej pracy nad modelem D9R z Menga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Piękna maszyna, bardzo ładnie Ci wyszedł, a ślady eksploatacji pierwsza klasa jak dla mnie - bez przesadyzmu i realistyczne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Efekt mojej pracy nad modelem D9R z Menga. Piękne ślady ekspolatacji. Jeśli możesz się podzielic jak je wykonałes, gąbka czy suchy pędzel czy po prostu powolne nakładanie pigmentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Kolejny udany model. Efekty zużycia są bardzo realistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2013 Fajnie że się podoba , a co do obić to klasycznie gąbka i pędzel , z pigmentów to tylko kurzenie i piach reszta malowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Super. Bardzo efektowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 świetny model, jest gdzieś warsztat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Efekt mojej pracy Spektakularny Najlepsze oczywiście obicia na lemieszu i zrywaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 15 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2013 świetny model, jest gdzieś warsztat ? A widziałeś gdzieś u mnie warsztat? A tak serio nie mam warunków na to , bo żeby zrobić zdjęcia do galerii muszę sprzątać całe biurko a to czas zajmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Bardzo dobry model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Pięknie wykonany Doobi, aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 16 Grudnia 2013 Share Napisano 16 Grudnia 2013 Śliczny... aż chciałoby się nim pozrywać i pospychać :c) Gratuluje modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Grudnia 2013 Share Napisano 17 Grudnia 2013 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi