fazzi Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Witam, kolejny model, , którego nie zdążyłem skończyć w terminie (mowa o konkursie 18- na konkurencyjnym forum ). Teraz, 3 miesiące po konkursie wreszcie dobrnąłem z nim do końca. Składalność Dragona: bez zarzutów, blaszki Parta i Armory też godne polecenia. Do tego doszła jeszcze aluminiowa lufa , schurzeny Voyagera oraz całe góry scratchu ;o) . Pare błędów oczywiście się znajdzie, np. skopałem skrzynie na amunicje, powinno być ich więcej, ja jednak zamiast poszukać jakiejś dokumentacji zrobiłem je pod wymiar pocisków. Pozatym całe wnętrze to też samoróbka. Zapraszam do komentowania! Pozdrawiam Fazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 21 Grudnia 2013 Share Napisano 21 Grudnia 2013 Zdjęcie ze złociszem to kop w przyrodzenie, piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Małe dzieło sztuki jak u jubilera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Szacun. Model wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 A masz jakieś foty na takie oblachowanie i tę skrzynkę z tyłu. Czy to tylko sf z twojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Jeszcze teciaka w takiej wersji nie widziałem. Gratuluję pomysłu i wykonania. Model jest naprawdę świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 29 Grudnia 2013 Share Napisano 29 Grudnia 2013 Małe cudo bardzo udane maleństwo, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Model wykonany jest pierwszorzędnie, ale strasznie przekombinowany. Szkoda, że nie zrobiłeś "zębów" pod blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Wykonanie bardzo efektowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Model świetny, a brudzenie kapitalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fazzi Napisano 3 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2014 Dzięki za komentarze! Wstawiam fotki które mnie zainspirowały, niemniej model nie przedstawia żadnego konkretnego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Świetny w oryginalnej konfiguracji... po prostu super. Gdyby nie płytka głębia ostrości na zdjęciach i moneta łatwo pomylić ze skala 35, a to się udaje tylko najlepszym. Szczerze gratuluję, natomiast "konkurencyjne forum" niech żałuje, że nie poczekała na taką perełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi