Banny Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Jak to mawiają koniec wieńczy dzieło, wyszło bardzo fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 I niech ktoś powie, że dzbanek musi być srebrny! Podoba mi się zmeczenie farby - to preshading czy rozjasnianie paneli? I czemu czerwień wygląda jak spod igły (tzn spod pędzla) ? Ale i tak Ci zazdroszczę ;) edit: muszę częsciej zaglądać do warsztatów bo ten ominąłem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 3 Stycznia 2014 Share Napisano 3 Stycznia 2014 Świetny model-od początku mnie brał za serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Uuuu.....tylko cztery opinie o takim fajnym modelu. Nie Ładnie panowie. Nie muszę chyba dodawać że mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 tylko cztery opinie o takim fajnym modelu Za to byle jakie kasztany biją rekordy popularności ... Coś w tym jest Marku ... Poro - samolocik z najwyższej półki , pięknie zbarokowany , do warsztatu zaglądałem regularnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Za to byle jakie kasztany biją rekordy popularności Bo wiesz Grzesiu, kasztanów się nie zazdrości Gratulacje Tomek, pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Warsztat podziwiałem z zaciekawieniem i podziwem, a efekt końcowy powoduje "Szczękoopad" brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Warsztat podziwiałem z zaciekawieniem i podziwem, a efekt końcowy powoduje "Szczękoopad" brawo! który z tych trzech to ty?....skoro wspominasz o opadniętej szczęce-to pewnie ten niebieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Podoba mi się efekt końcowy. Na wiosnę sproóbuj może zrobić zdjęcia w plenerze. Ciekaw jestem jak będzie wyglądał ten P-47. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Na wiosnę sproóbuj może zrobić zdjęcia w plenerze. Ciekaw jestem jak będzie wyglądał ten P-47. Ludzie co Wy z tymi plenerami? Zdjęcia ostre jak brzytwa i dobrze doświetlone, model i tak sam się na nich broni bez pomocy jakiś brzózek w tle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Iceman, a główka gorąca... W którym miejscu mojego posta dopatrzyłeś się krytyki zamieszczonych fotografii? Albo modelu? Napisałem sugestię dotyczącą zdjęć na zewnątrz, bo w ten sposób można się pokusić o zdjęcia, które do złudzenia będą przypominać fotografie pierwowzoru. A ten model świetnie się do tego nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 Piękny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Stycznia 2014 Share Napisano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Warsztat podziwiałem z zaciekawieniem i podziwem, a efekt końcowy powoduje "Szczękoopad" brawo! który z tych trzech to ty?....skoro wspominasz o opadniętej szczęce-to pewnie ten niebieski? Moja mina jest raczej jak u tego w środku - wzrok kipi zawiścią i autoagresją, że ja nie potrafię tak fajnie modelu zrobić A na marginesie, to Poro jaki następny model bierzesz na warsztat? Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Świetnie wykonany Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bączek Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Nie moja bajka ale urzekło mnie malowanie a własciwie jego "spracowanie" dzieki czemu model wyglada bardzo realnie.Gratuluje warsztatu i wyczucia w posługiwaniu sie kolorami,piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi