bazylms Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Doszła podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Modelik fajny a i podstaweczka przyjemnnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Dzięki. Podstawka pomalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Rozpocząłem malowanie wnętrza. Trochę obić i sido. Jutro mam nadzieję zrobić wash. Najmniej zadowolony jestem z wnętrz pojemników - znacząco przesadziłem z ilością obić. Coś tam się wymyśli - na szczęście nie są to główne elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 podstawa to płyta gipsowa z ręcznie nacinanymi liniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Nie, gotowiec z Fields of Glory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Wnętrze jak na mój gust skończone. Teraz tylko muszę wpasować radiostacje bo po wszystkim nie mieszczą sie w stelarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Jedno z lepszych wnętrz jakie widziałem. Dobra robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Dzięki. Spróbuję zdrapać trochę stelaż od środka może uda się je wcisnąć bez rozwalenia wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Fajnie zmalowałeś wnętrze, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Cześć Krzysiek Muszę napisać, że wnętrze jest bardzo bardzo dobre! Szczególnie efekt drewna wyszedł znakomicie! Czekam na kolejne etapy budowy - do usłyszenia ;-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Jedno z lepszych wnętrz jakie widziałem. Dobra robota . jakby mi ktoś pierwszą myśl z głowy wyjął po obejrzeniu fotek, kapitalne drewno do tego! Liczę na porady przy miom esdeku, za który biorę się niedługo w projekcie grupowym na rocznicę powstania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Przepis na drewno z ławek: Tamiya XF-78 Wooden Deck Tan. Na to po wyschnięciu brąz Van Dyka prosto z tubki. Po 5 minutach wytarłem to papierem toaletowym. Potem sido, wash Dark Brown i lakier mat. P. S. Stroju to dopiero drewno zrobił w swoim tramwaju w temacie o Abramsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Też mi się podoba . Drewno rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Dzięki wszystkim. Teraz muszę zmontować figurki zanim złoże wszystko w całość. Zobaczymy jak mi wyjdzie przeróbka niemiaszków na powstańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Srodek fajoski wyrobiles moze jakies kabelki, sluchawki do tego radyjka bys dobodowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2014 A dzięki Przemek. No jakieś kabelki dorobię bo tak to głupio trochę wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Wow bebechy wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2014 Autor Share Napisano 9 Maja 2014 Jak zwykle dzięki wielkie. Ostatnich kilka dni spędziłem na tworzeniu figurek. Trzy to przeróbka niemiaszków z zestawu Tristara "Barykada" a jeden z Masterbox - francuski ruch oporu. Jest to mój debiut w dziedzinie chirurgii figurek i raczej chyba więcej się na coś takiego nie skuszę. Kosztowało mnie to wiele nerwów i wyzwisk a efekt jest jaki wszyscy widzą. Więcej da się zobaczyć po położeniu podkładu w celu wychwycenia wszystkich niedoskonałości. POTRZEBNA POMOC!!! Jak i z czego najlepiej wykonać polską falgę? Temu na końcu wozu nieustannie Sten wypadał, więc dostanie go potem. Jak widać jest też kierowca, którego prawie wcale widać nie będzie. Ale dla zasada jakby ktoś wścibski do wnętrza zerkał w celu jego namierzenia - to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 Odtwarzasz jedno z najpiękniejszych zdjęć z powstania. Świetna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Flaga wg. mnie z kawałka materiału psikniętego lakierem do włosów albo czymś żeby było sztywne jak sobie ułożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Maja 2014 Autor Share Napisano 22 Maja 2014 Staram się jak mogę. Powstańcy pomalowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 Z czego flage robiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2014 Autor Share Napisano 23 Maja 2014 Drzewiec to wykałaczka, a flaga to papier do pieczenia namoczony w wodzie i na koniec usztywniony lakierem do włosów. Potem malowanie, a jeszcze dojdzie lakier matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 Powstańcy są bardzo udani, chirurgia sie powiodła a efekt odtworzenia zdjęcia bedzie zapewne powalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi