bazylms Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2014 Wstępne złożenie wszystkiego do kupy - jak widać jeszcze kilku rzeczy brakuje. Ale ostatecznyh montaż dopiero po olejach. Kolor na drugim zdjęciu jest przekłamany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Ładny sdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 Obicia pierwsza klasa, przepis na nie zastosuję na kolejnym modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 13 Czerwca 2014 Bardzo ładnie wszystko się komponuje! Będzie front jak nic! :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 Cieszę się że się wam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2014 Poza kurzem to nie, bo na zdjęciu oryginału to w tle są tylko budynki. Tory sa już dodatkowo. Ale jak ktoś ma jakiś pomysł to zawsze można przemysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Powoli koniec się zbliża. Pomaziałem go trochę olejami. Nie za dużo bo nie chcę go mocno styrać. Jeszcze tylko pigmenty i będzie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Te obicia naprawdę super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 24 Czerwca 2014 Czyścioch z niego :-) (w porównaniu z moim BTR-em, którego dziś kończę) Ile jeszcze zostało ? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2014 Dzięki koledzy. W zasadzie to już niewiele. Jeszcze tylko pigmenty, zmontować zawieszenie i można z nim do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Ale, że bez plamek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lipca 2014 Autor Share Napisano 2 Lipca 2014 Bez, bez Krzychu. Zbyt śliski temat. Pochodzenie ich jest wątpliwe, więc lepiej zostawić jak jest. Pojazdy z tego okresu prędzej były w kolorze zółtym, ewentualnie jakieś sensowne kamo - czegoś w tym stylu nie znalazłem na żadnej innej maszynie. Dodatkowo była dyskusja na ten temat i z niej też nie wynikło nic co by takie "cóś" potwierdzało. Więc dla dobra modelu zostanie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Jak zwykle model na swietnym poziomie. Dopiero teraz ten temat odnalazlem i jestem pod wrazeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 No rozumiem, wg mnie były bo są na kilku różnych zdjęciach (tylko czym i jak to już inna sprawa) i ciekawiej by wyglądał Ale i tak ładnie Ci wychodzi, zwłaszcza jak flaga nad nim powiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lipca 2014 Autor Share Napisano 3 Lipca 2014 Dzięki wszystkim za opinie. Krzychu, tego że są nie kwestionuję. Problem polega na tym że nie da się określić czy są to plamki kamo, tłuste plamy z oleju czy ślady jakiegoś błota. To powoduje że interpretacja jest dowolna. Mam jeszcze za małe doświadczenie modelarskie i nie chce skopać modelu gdyż tutaj jest ważny termin. P. S. I tak nie zauważyłem dziury w lewej burcie - dopiero po malowaniu mnie oświeciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lipca 2014 Autor Share Napisano 4 Lipca 2014 Projekt ze swojej strony uważam za zakończony. Osobiście model mi się podoba. Jest możę parę rzeczy które zawsze się znajdą, ale o tym będę pisał w galerii. Na razie pokazuję to co tam będzie. Skrajniki przykleję przed samą galerią bo oba urwałem w trakcie prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Lipca 2014 Share Napisano 5 Lipca 2014 Piękna praca Krzyśku . Na podstawce trochę pusto ale skoro ma być jak na zdjęciu to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Świetna praca . Szczególnie ślady eksploatacji i brudzenie zrobione z wyczuciem ale u Ciebie to już standard ( wysoki ) . Podobają mi się figurki, twarze zmalowane bardzo naturalnie . Gratulacje pomysłu i wykonania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Efekt końcowy jak zwykle świetny w Twoim wykonaniu . Figurki fajnie wymalowane ( wychodzą Ci coraz lepiej ) , pojazd super . Może troszeczkę przyciemnij rdza lub czymś innym kilof bo wygląda za nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi