Super Moderator Reflect Napisano 26 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 26 Marca 2014 Wspaniały warsztat! Nie mogę się doczekać galerii! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Cześć! Bardzo dobrze to wygląda - i masz już kabinę na ramie! Ja jeszcze muszę nad tym popracować! Życzę powodzenia w dalszych pracach Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Bardzo dobra robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Podoba mi się : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Marca 2014 Autor Share Napisano 26 Marca 2014 Dziękuję Wszystkim za miłe słowa. Jeszcze trochę roboty zostało , a potem galeria--- 3w1 Teraz już komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Mark666, moze dla odmiany cos zrob zle, bede mial wtedy co pisac . Kurde zawsze jak wchodze na Twoj temat, to mi szczeka opada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Marca 2014 Autor Share Napisano 27 Marca 2014 Mark666, moze dla odmiany cos zrob zle, bede mial wtedy co pisac . Kurde zawsze jak wchodze na Twoj temat, to mi szczeka opada . Ha,ha. Pomyślę. Może zostawię jakieś szwy , paluszki itp. Dziękuję. Miło że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lastebil Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Ten model nie jest fajny, lecz epicki w Twoim wykonaniu ! Mam nadzieje, iż w dalekiej przyszłości Moje będą podobne... Czekam z niecierpliwością na nowe fotki z postępów. Pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Marca 2014 Autor Share Napisano 27 Marca 2014 Ten model nie jest fajny, lecz epicki w Twoim wykonaniu !Mam nadzieje, iż w dalekiej przyszłości Moje będą podobne... Czekam z niecierpliwością na nowe fotki z postępów. Pozdrawiam Damian Dzięki. Już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Ostatni etap. Maska przygotowana do malowania. Dorobiłem siatkę na wlot powietrza. Przygotowałem też gniazda pod reflektory i same reflektory. Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo lampy są z innego modelu. Blaszka grilla jest wzbogacona o dodatkowe nakładki na bokach bo Czesi się nie popisali i nie dali zaginanych boczków. Ich brak powoduje to że grill wchodzi w maskę na styk -- a to są mikroskopijne powierzchnie. To samo czeka boczne panele przy grillu . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Trochę nowości bo koniec tuż, tuż. Nie wiem dlaczego ten hosting czasami przekłamuje fotki. Maska wygląda o wiele lepiej. Lakier ślicznie się położył, bezbarwny też.I teraz : " Będzie, będzie zabawa Będzie się działo, I znowu nocy będzie mało Na włożenie tych bolców w rdzenie Żeby tę maskę zamknąć tra la la ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Cześć! Dobrze wygląda ta fototrawiona krata! To życzę powodzenia z tymi bolcami i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Cześć! Dobrze wygląda ta fototrawiona krata! To życzę powodzenia z tymi bolcami i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2014 KONIEC. Projekt zakończony. A swoją drogą powiem że chyba przerzucę się na Revell-a. Przez tyle lat dochodzę do wniosku że Italeri to jednak nudne badziewie. Ale to moje zdanie. Dobra---- kilka fotek z zakończenia prac nad DAF-em. Niedługo postaram się zrobić galerię z całości. WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 19 Kwietnia 2014 Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Cześć! No to gratulacje! I wesołych Świąt! Na Revella? Czy to coś zmieni? Może się wypaliłeś modelarsko? Pozdrawiam i życzę powodzenia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Cześć! No to gratulacje! I wesołych Świąt! Na Revella? Czy to coś zmieni? Może się wypaliłeś modelarsko? Pozdrawiam i życzę powodzenia Paweł Eee, co to to nie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 Mark666, kawal dobrej roboty, no ja juz z niecierpliwoscia czekam na galerie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 Wygląda świetnie również czekam na galerię z niecierpliwością pokazuj jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Galeria już jest. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi