xmald Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Postanowiłem pokazać i na tym forum moje dotychczasowe ulepki zrobione jakiś czas temu. Na pierwszy ogień rzeczone Avro 504 ze Smera.Wnętrze zbudowane od podstaw, nie obyło się też bez kilku przeróbek samej bryły modelu choć zdecydowanie do ideału daleko. Silnik i śmigło również zostały wyskrobane własnym sumptem. Koła zrobiłem z uszczelek. Może kiedyś zrobię mu przyzwoite foty. Cóż mogę tylko powiedzieć, że patrząc na ten model widzę, że teraz pewnie zrobiłbym go lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 IMHO niewiele da się tu zrobić lepiej. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Mi też się podoba...baaaardzo przyjemny model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Chwala Ci za te wnetrze jak i za caly model,wiekowy ale piekny. Malo kto pamieta te firme na poludnie od Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Miło popatrzeć na dobrą robotę, choć tą galerię już kiedyś oglądałem. Jak już jesteśmy przy tym klimacie, to czy nie czas na B.E.2C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2014 Dzięki Panowie!!! Fajnie, że wam się podoba! Miło popatrzeć na dobrą robotę, choć tą galerię już kiedyś oglądałem. Jak już jesteśmy przy tym klimacie, to czy nie czas na B.E.2C? Tak jak pisałem pokazywałem już ten model... B.E.2 C - trafiłeś w sedno - ostatnio strasznie chodzi za mną ten model - i całkiem możliwe, że będzie następny w kolejce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Bardzo ładny. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk.I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 I wiesz co? Masz styl. Mam wrażenie, że z jeśli by mi pokazać dziesięć modeli różnych wykonawców, to z łatwością bym odnalazł Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Bardzo klimatyczny. Podoba się mi niezwykle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Ładny .Te "szycie "itd , czuje się klimat epoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro64 Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Jak na model ze Smera jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2014 Serdeczne dzięki Panowie! Bardzo się cieszę, że ten smerowy ulepek się wam podoba! Niebawem wrzucę jeszcze jakieś starsze szmaciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi