MWALLO Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Witajcie, Model Trumpetera w skali 1/35, jeszcze nie skończony, szukam inspiracji, która pozwoli mi go skończyć Dodam podstawkę i "bambetlę"... Co sądzicie?? Równolegle działam coś takiego: Pozdrawiam Michał Pozdrawiam Michał Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mopek Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Ale uje**ny Osobiście mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Pierwszorzędna robota. Jak dla mnie może ciut za bardzo ubłocony ale to oczywiście kwestia osobistych upodobań. Model dobrze się składało czy tradycyjnie jak u Trumpka nawał szlifowania przesunięć form? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2014 Jakoś ze składaniem nie było większych problemów jak na "trumpka" jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Mnie się oba podobają. Zajefajne rysy na sdk-u, choć osobiście wolałbym je W bardziej ciemniejszym odcieniu. Ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Świetnie ubrudzony. Jak robiłeś błoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2014 Błoto to Faktura: TAMIYA SOIL EFFECT DARK EARTH + TRAWA Malowanie: Farby olejne + Mieszanki AKINTERACTIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 bardzo ładnie. zwróć tylko uwagę na ślady na szybach po wycieraczkach, które powinny promieniem odpowiadać długości wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2014 bardzo ładnie. zwróć tylko uwagę na ślady na szybach po wycieraczkach, które powinny promieniem odpowiadać długości wycieraczek. Masz racje, źle podmaskowałem i wyszło- mam świadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 21 Stycznia 2014 Share Napisano 21 Stycznia 2014 Bardzo ładne modele. Błoto jak żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Bardzo mi się podobają Zwłaszcza błoto obicia/rysy i generalnie ślady eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Zajebisty jest. Kiedy da radę zobaczyć go na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2014 Dzięki, jak będziesz w pobliżu daj znać to podejdziesz i zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 dla mnie bomba esdek z działem to po prostu mistrzostwo z tymi śladami eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 Świetne - oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Dzięki Wszystkim za opinie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Prace trwają, ogarniam powoli podstawkę. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 -kurczę kawał świetnej roboty.Naprawdę super produkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Dziękuje, a tutaj "smaczek" taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Wow super wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2014 Dzięki wszystkim, dzisiaj zrobię lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Siódemka może być ładna lub bardzo ładna,twoja jest super ładna bo ma dodatkowo duuuużo błota - tak jak lubię. Rozumiem że do obejrzenia w Bytomiu? Planujesz jakieś figurki? Dodały by "smaczku" i poprawiły końcowy efekt (nie wiem jak się czujesz w malowaniu figurek, ale warto spróbować)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2014 Co do figur to się zastanawiam jakie dobrać, model będzie w Bytomiu Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 A jak zrobiłeś błoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeroCool Napisano 30 Stycznia 2014 Share Napisano 30 Stycznia 2014 A jak zrobiłeś błoto? Błoto to Faktura: TAMIYA SOIL EFFECT DARK EARTH + TRAWA Malowanie: Farby olejne + Mieszanki AKINTERACTIVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi