Super Moderator Reflect Napisano 13 Maja 2014 Super Moderator Share Napisano 13 Maja 2014 Fantastycznie! Zazdroszczę umiejętności! Jakich figurek wejściowych używałeś? Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 15 Maja 2014 Autor Share Napisano 15 Maja 2014 Ano dzięki Figura to stary zestaw Warriorsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2014 Praktycznie gotowe do malowania, jeszcze tylko parę dupereli zostało. Dramatis personae: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Super. Bardzo ładna rzeźba figurek. To jakiś zestaw czy z łapanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2014 Dzieki Tomek:) jestem tylko na dwóch forach, bo na jedym takim to mnie chyba nie chca ;) Bazyl, figury to alpiny, dragony, miniart i dwie samorobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Tłum ludzi do malowania. Po prawdzie to już teraz wygląd genialnie, nie mogę doczekać się efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 No normalnie szczena mi opadła . Podziwiam ogrom prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Praca robi wrażenie, ale czy rynna nie powinna być jakoś przyczepiona do ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 9 Czerwca 2014 Świetnie! Już widzę ten dynamizm i napięcie akcji! Dajesz czadu!!! :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Tak szczerze to szczena mi opadła. Patrzac na takie prace to moje lepienie nie wyrosło ponad LEGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2014 Na chwilę obecną: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Cacy, może przydałoby się troszkę okopceń przy tej dziurze w murze, jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2014 Pewnie, że będzie. Teraz będzie cały weathering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 18 Lipca 2014 Autor Share Napisano 18 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Ładnie pomalowany, można jakieś zbliżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 22 Lipca 2014 Autor Share Napisano 22 Lipca 2014 Zbliżenia potem zrobię. Kamuflaż: Schurtzeny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 22 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 22 Lipca 2014 Bardzo ładnie! Czekam na kolejne updaty z niecierpliwością! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Brawo za malowanie czołgu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Czołg ładny, ale schurzeny są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 9 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Praktycznie skończona czwórka. Zostało dodać bambetle w zasobniku wieżowym, wrzucić jakieś kanistry i przystroić zielskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Super, ja ie mam takiego samozaparcia i cierpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Podoba mi się, tylko mógłbyś jeszcze troszkę zróżnicować kolor rdzy na zapasowych ogniwach. Teraz masz inne kolory ale całe są w jednolitym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Pociągnąłem temat. Praktycznie skończony oprócz paru szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 No i pięknie jest. Lufa pozostanie czarna? Takie małe pytanko: ten metaliczny przedmiot w zasobniku to łuska czy termos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi