copycat Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibizk Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Świetna praca ! Model, normalnie identyczny z naturalnym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 mi się podoba fajnie, że stoi na podstawce scenicznej, a nie ot tak samopas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Bardzo ładny. Przy porównaniu fotek wydaje się że wieża w modelu jest za wysoka, ale to nie ujmuje modelowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrAdler Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Rewelacyjny, nie ustępuje oryginałowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Świetny wozik , już wiem jaki u mnie wjedzie na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Jedynie do czego mógłbym się doczepić, to do zwisów gąsienic. Są nie naturalne. Reszta wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Kapitalne doceniam odwzorowanie konkretnego pojazdu i dodatkowo w takim stanie zużycia. Jak sie robi takie dobre zdjęcia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2014 Dzięki. Wysokość wieży wydaje mi się, że to akurat złudzenie wywołane różnymi ogniskowymi, z nastawieniem, że wydaje mi się. Gąsienice zwłaszcza jedna strona, rozleciały mi się w trakcie malowania,a były ładnie ułożone. Składałem ją po paru tygodniach z kawałków i nie mogłem dojść który kawałek gdzie. Jak już pisałem w warsztacie pierwszy i ostatni raz gąski od trampka. Zdjęcia jakość wyszły, chyba godzinę walczyłem ze światłem, balansem bieli i brakiem statywu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Bardzo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Bardzo efektowny! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi