zloty Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Taki srebrny brzydal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Bardzo ciekawa konstrukcja i unikat na forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Bardzo fajny model bardzo rzadkiego samolotu. Bardzo fajna pokraka ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Brzydal? Niezwykle taktowne określenie dla samolotu, który wygląda jakby był sklecony z kawałków należących do innych konstrukcji. Ciekawa ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Pokrak, ale ładny! Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Gratulacje! Samolot jest piękny, cieszy mnie oglądanie tej galerii z tego powodu, że to jeden z moich ulubionych typów. Geometrię podwozia trochę zmodyfikowałeś w porównaniu do pierwowzoru i rzuca się to w oczy niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 2 Lutego 2014 Autor Share Napisano 2 Lutego 2014 Geometrię podwozia trochę zmodyfikowałeś w porównaniu do pierwowzoru i rzuca się to w oczy niestety. Faktycznie,dopiero jak napisałeś to zwróciłem uwagę że golenie powinny być trochę cofnięte i koła pod kątem. Koła może jeszcze poprawię,choć podwozie w tym modelu trochę nie jest takie łatwe do złożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Szortrany tak mają. Moje obserwacje wykazują niestety powszechność tego problemu. O ile bryła modelu jest zwykle akceptowalna, to producent spuszcza się na modelarza w kwestii poprawności drobniejszych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Mam takiego w kolejce w 1/48 i trochę się boję do niego zabrać.... SH jest takie niewdzięczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Lutego 2014 Share Napisano 2 Lutego 2014 Dodam jeszcze, że bardzo mi się podoba rura wydechowa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Bardzo rzadki model na forach i chwała za to bo ileż można oglądać MiGów czy Me... Swoją drogą kiedyś się zastanawiałem nad zbudowaniem go, oczywiście w wersji morskiej. Ale bezowocnie kilka lat szukałem modelu (bez pływaków) i w końcu porzuciłem temat. Ale twój wątek zaowocował chęcią poszperania w necie bo może coś się pokazało w tym temacie bo w dodatku to "moja" skala. BTW - kupiłeś go gdzieś w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 Bardzo rzadki model na forach i chwała za to bo ileż można oglądać MiGów czy Me...Swoją drogą kiedyś się zastanawiałem nad zbudowaniem go, oczywiście w wersji morskiej. Ale bezowocnie kilka lat szukałem modelu (bez pływaków) i w końcu porzuciłem temat. Ale twój wątek zaowocował chęcią poszperania w necie bo może coś się pokazało w tym temacie bo w dodatku to "moja" skala. BTW - kupiłeś go gdzieś w Polsce? W Polsce,dokładnie w Krakowie w Exito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Lutego 2014 Share Napisano 7 Lutego 2014 zloty - wielkie dzięki Roc już zamówiony i poznałem jeszcze jeden sklep modelarski. A jak wiadomo w tym temacie od przybytku głowa nie boli Teraz tylko pozostaje mi skombinować pływaki z Sharka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi