Focus Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) Dziś moja praca zajeła się na oknach i kabinach. Zachwile zamieszcze zdjęcia mojej pracy. Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Troche długa ta chwila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Obfotografować takiego wielkiego SCUDa, to zajmuje czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Dwie godzinki czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Dziś moja praca zajeła się na oknach i kabinach. Zachwile zamieszcze zdjęcia mojej pracy. Współczuję modelu. Jedyny gorzej składalny jaki znam to M-ATV Pandy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 będę chętnie zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 również zasiadam na widowni. Będziesz robił "Polaka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 5 Lutego 2014 Autor Share Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) Kabiniet Będzie Polak chcę go zrobić, żeby wyglądał realistycznie. Ale nie chcę utknąć w szczegółach. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Można prosić o wstawianie pełnowymiarowych fotek bezpośrednio na naszym forum?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Pierwsza przymiarka luzem malować zamierzam całe moduły. Teraz jest progres ale chcę wymienić uchwyty na druciki i to mnie przeraża. Te co są są koszmarne no i podatne na łamanie. Mam dylemat czy dać to co w zestawu czy dwie fiolki waleriany i metaloplastyka? Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Robisz otwierane drzwiczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 To całe ustrojstwo będzie jakoś okablowane? Podoba mi sie z racji odmienności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalowy1991 Napisano 6 Lutego 2014 Share Napisano 6 Lutego 2014 Obserwuje nie gustuje w modelach naziemnych ale to już zaczyna mi się podobać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 6 Lutego 2014 Autor Share Napisano 6 Lutego 2014 To całe ustrojstwo będzie jakoś okablowane? Podoba mi sie z racji odmienności! Jak będę zadowolony z malowania to na pewno zrobię okablowanie na primeportal.net jest dużo zdjęć. Robisz otwierane drzwiczki??? W sensie ruchome chciałem ale to za ambitne no chyba, że znajdę jakis łatwy mało pracochłonny patent . Jak coś macie to zaadoptuje do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Dużo zakamarków było trzeba malować w mniejszych podzespołach. Ten kolor traktuję jako podkład. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 16 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Lekka mgiełka z RLM 81 . Jeszcze nie zdecydowałem co będzie otwarte i jak wyeksponowac bestie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 31 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2020 (edytowane) https://modelwork.pl/topic/38903-maz-543-scud-b-dragon-135/ Stojkovic ładnie poradził sobie z tematem patrzę na swojego SCUDa rozgrzebanego przed laty. Edytowane 31 Grudnia 2020 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Po malowaniu widać że trzeba jeszcze poprawić łączenie poszycia bocznego z dachem. Jeszcze wykładzinę trzeba dorobić w kabinie. Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Focus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 I wykładzina wklejona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Drzwi od wewnętrznej strony. Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Focus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 No to tęgi balet modelarski przed tobą. Drzwi super się prezentują - mnie nawet przez myśl nie przeszło, by się z nimi bawić w moim. Poprzestanę na dorobieniu zasłony do okna zwijanej. Trzymam kciuki za budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2021 (edytowane) no i dotarł do mnie złom kolorowy trochę to to waży SCUDzik dostanie antenę firmy ABER. Edytowane 11 Stycznia 2021 przez Focus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 No to teraz zabawa na całego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2021 (edytowane) jo nadkola Edytowane 11 Stycznia 2021 przez Focus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi