Jozek Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Witam Piknie.. tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Świetnie to wygląda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 23 Lutego 2015 Autor Share Napisano 23 Lutego 2015 Zepsułem flagę...właściwie nie zepsułem, sama się rozpadła... Trzeba więc nową. Niespecjalnie jest w czym wybierać, bo albo 1/400, albo jeszcze z papieru. Znalazłem coś takiego KLIK Znacie tę stronę? Można tam kupować? A może macie jakiś inny pomysł? Przesyłka to 7$ co w sumie daje ponad 40zł. Chętnie rozważę jakąś tańszą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Powoli kończę osznurkowywać jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 5 Kwietnia 2015 Super Moderator Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Powoli kończę osznurkowywać jedną stronę. Ty go sklejasz czy zszywasz ? Jak na krawca amatora to świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Ty go sklejasz czy zszywasPo zszyciu sklejam, co by się nie rozpruło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Jest moc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retopa Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Witam Janusz, jakiej blacharki używasz, bo muszę coś nabyć? Czy to WEM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Tak, to WEM, nikt inny chyba nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 A jak z kontynuacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Poległem na masztach. Skrzywiły się przy dokładaniu olinowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Kwietnia 2016 Super Moderator Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Poległem na masztach. Skrzywiły się przy dokładaniu olinowania.Wszystko w granicach akceptowalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Dodaj po jednej linie do dziobu i rufy, jak do wielkiej gali banderowej i nimi dociągnij tak żeby sie wyrównało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Poległem na masztach. Skrzywiły się przy dokładaniu olinowania oj tam oj tam... prawie nic nie widać... dawaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi