Jump to content

Leopard 2A4/Revell/1:35

hypnos82
 Share

Recommended Posts

W końcu udało mi się go skończyć. Nie chce mi się szukać już tematu warsztatowego, dlatego od razu przejde do galerii.

Na metoryce mi zbytnio nie zależało, dlatego proszę o wyrozumiałość

- Model był malowany w 100% pędzlami

- farby, to kolory NATO Tamiya

- do dalszych prac użyłem filtra AK, pigmentów AK, no i farby olejne

Biorąc pod uwagę moje podejście do niego, to chyba mogę być zadowoly z efektu końcowego

DSC03841_zpsfdd3135b.jpg

DSC03840_zpsfc393c11.jpg

DSC03839_zps2ea75609.jpg

DSC03837_zps8ce99468.jpg

DSC03836_zpsc5a3eb7e.jpg

DSC03835_zps4d16448b.jpg

DSC03834_zpsbf8ea832.jpg

DSC03833_zpsbe1277cd.jpg

DSC03830_zps5e3a33d7.jpg

DSC03829_zps1ec895cf.jpg

DSC03828_zps8c5178d7.jpg

DSC03827_zps18348dad.jpg

DSC03825_zpsc982fe0c.jpg

DSC03823_zps6b4dc6ef.jpg

DSC03822_zps39e1cbcf.jpg

• Super Moderator

Cześć

Ciekawy model - ładnie go pomalowałeś - pędzel jest niewybaczalny a ty zrobiłeś dobrą robotę! Gratuluje ukończenia prac i czekam na następne modele :-)

pozdrawiam

Christian

Jak zawsze cieszy mnie widok polskiej pancerki na forum i fajnie go wykonałeś, mnie się podoba (jeśli mam coś dorzucić, to po bokach podstawki bym dał ramkę z cienkich listewek polakierowanych na ciemno, zyskałby na wyeksponowaniu )

dla mnie bomba a jak jeszcze wziąwszy pod uwagę że malowany pędzlem to podwójne brawa. a monotonność koloru dodaje mu realizmu. ps z każdym kolejnym modelem ta kamienna płyta wygląda coraz lepiej

Bardzo ładnie wykonany model, przy czym, nasze Leosie nie posiadają tej wyciągarki(?) z tyłu wieży a i w dolnym rzędzie wyrzutnik granatów dymnych jest w innej pozycji niż reszta. Małe szczegóły, ale to na nie trzeba zwracać uwagę

http://1.bp.blogspot.com/-yYACHnbKTEQ/TjQ9Q9f8hrI/AAAAAAAABvs/DwJIP1QJ3pk/s1600/Leopard+2+A4+%25284%2529.jpg

Bardzo ładnie pomalowany... jedyne do czego się przyczepie to do monotonnego kurzenia/brudzenia, braku jakichś zacieków/biedronki i w sumie to wash zanikł

Edited by Guest