hypnos82 Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 W końcu udało mi się go skończyć. Nie chce mi się szukać już tematu warsztatowego, dlatego od razu przejde do galerii. Na metoryce mi zbytnio nie zależało, dlatego proszę o wyrozumiałość - Model był malowany w 100% pędzlami - farby, to kolory NATO Tamiya - do dalszych prac użyłem filtra AK, pigmentów AK, no i farby olejne Biorąc pod uwagę moje podejście do niego, to chyba mogę być zadowoly z efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Strasznie monotonny aż poczułem piach w zębach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 17 Marca 2014 Autor Share Napisano 17 Marca 2014 Zdjęcia troszkę nie oddaja naturalnego koloru. Góra ma trochę zywsze kolory, ale coz można więcej zrobić. Patrząc na relane zdjęcia z poligonów, to dużo się nie rożnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Chciałbym go mieć u mnie na półce. Gratuluję ukończenia modelu. Nieprzebajerowany 100% realizmu. Lubie takie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 18 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 18 Marca 2014 Cześć Ciekawy model - ładnie go pomalowałeś - pędzel jest niewybaczalny a ty zrobiłeś dobrą robotę! Gratuluje ukończenia prac i czekam na następne modele :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Jak zawsze cieszy mnie widok polskiej pancerki na forum i fajnie go wykonałeś, mnie się podoba (jeśli mam coś dorzucić, to po bokach podstawki bym dał ramkę z cienkich listewek polakierowanych na ciemno, zyskałby na wyeksponowaniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 dla mnie bomba a jak jeszcze wziąwszy pod uwagę że malowany pędzlem to podwójne brawa. a monotonność koloru dodaje mu realizmu. ps z każdym kolejnym modelem ta kamienna płyta wygląda coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 To nie podstawek :P Postaram się zrobić jeszcze lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 Bardzo ładnie wykonany model, przy czym, nasze Leosie nie posiadają tej wyciągarki(?) z tyłu wieży a i w dolnym rzędzie wyrzutnik granatów dymnych jest w innej pozycji niż reszta. Małe szczegóły, ale to na nie trzeba zwracać uwagę http://1.bp.blogspot.com/-yYACHnbKTEQ/TjQ9Q9f8hrI/AAAAAAAABvs/DwJIP1QJ3pk/s1600/Leopard+2+A4+%25284%2529.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 Nie powiedziałbym ze malowany pędzlem. Jednak to fakt ze korzenie powoduje iż jest trochę monotonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 26 Marca 2014 Autor Share Napisano 26 Marca 2014 Nowa porcja lepszych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 (edytowane) Bardzo ładnie pomalowany... jedyne do czego się przyczepie to do monotonnego kurzenia/brudzenia, braku jakichś zacieków/biedronki i w sumie to wash zanikł Edytowane 29 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GroverTV Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Fajnie ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 No wash mi cos nie wyszedl A co do kurznia, to staralem sie bardziej naturalny wygląd uzyskać, a patrzac na prawdziwe zdjecia, to mniej wiecej tak wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Niemal prawdziwy Leoś prosto z polskiego poligonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 A mnie się podoba. Bez żadnych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Dzięki koledzy za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi