spiton Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Oj tam, oj tam. Witek. Twoje model są super. Są bardzo efektowne, i robisz je w dobrym tempie. Sprawiają przyjemność takim gościom jak ja ,-)) . Zrobić taki pancernik z tyloma dodatkami to jest sztuka. I obiektywnie Twoje modelarstwo jest na bardo wysokim poziomie, i dla tego nie ma co się bawić w skromności ,-)) To tyle. Mnie by nie było stać na tak duży i skomplikowany model. Nie dał bym rady. Brakło by mi cierpliwości. I jak kiedyś zrobię taki duży pancernik, to śmiało możecie mi zarzucić fałszywa skromność, ale się będę bronił, ze najwyraźniej się modelarsko rozwinąłem ,-)). Że nie byłem w Bytomiu żałuję bardzo. Niestety nie byłem w stanie tam dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 niebywałą bezczelnością połączoną ze zwykłym prostactwem kładąc w Bytomiu moje wypociny obok Kako A co ja mam powiedzieć... sklejam jak siedmiolatek, maluje jeszcze gorzej, we Wrocławiu będę musiał zachować przynajmniej 10 metrowy dystans od Waszych modeli, co by bezpośredniego porównania nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 23 Marca 2014 Autor Share Napisano 23 Marca 2014 Cytujac narodowego felietoniste spiewajacego: Panowie. Robmy swoje! To fajna zabawa i tyle.... We Wroclawiu jest kilka miejsc, gdzie mozna usiasc i sie "wyrozmawiać" do woli przy kufelku dobrego . A kwiecien juz niedlugo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 Rozumiem, ze we Wrocławiu koło Kako będzie wolne miejsce. No to ja się tam zamelduje moim wrakiem Tone ,-))) I może jeszcze przywlekę starego Matsu(bo mam do niego zgrabne pudełko transportowe ,-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 No i zasłużona fota na głównej. Gratulacje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 No i Fotka Kako na stronie głównej.Zasłużenie.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Przyłączam się do gratulacji za fotę admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Od okrętów zaczynała się moja młodzieńcza poważna zabawa z modelarstwem. Najpierw myślałem że ma on z pół metra długości. A tak naprawdę to by się zmieścił w szparze, jaką zrobiłem w burcie nieudolnie sklejonego przeze mnie HMS Vanguarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 (edytowane) jeszcze raz dziękuję Od okrętów zaczynała się moja młodzieńcza poważna zabawa z modelarstwem. To może do niej wrócić ? Oglądając Twój warsztat samochodowy uważam, że w szkutnictwie wyczyniałbyś cuda. Edytowane 25 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Oj chodzi za mną coś starego, drewnianego, z żaglami. Nawet skleiłem nie dawno z bratanicą Mayflowera, taki prosty kit. Więc nie mówię nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Co tu dużo mówić, jesteś szaleńcem i tyle. ODJAZD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lastebil Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Epickie wykonanie!!!!! Gratuluję talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Dwa słowa: Czysta Poezja PS. Tak, żyję, choć duszę mą pochłonął Papa Nurgle i Gwardia Śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 16 Maja 2014 Autor Share Napisano 16 Maja 2014 .... PS. Tak, żyję.... Bo się już martwiliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Bo się już martwiliśmy.... Dokładnie, bałem się ze Cię wetnie jak kolegę Wallace... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Czołem Waszmości . Przepraszam za tak późny wpis, bo model widziałem już wcześniej. No nic innego tylko : i jak pomyślę o swoim zlepianiu w porównaniu z Twoja pracą to Dalszego takiego zapału i talentu, co ja mówię, artyzmu w rękach. Ja poważnie myślę o lotniskowcach, w 1/700, bo moje szaleństwo to samoloty pokładowe. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Piękny jest ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 1 Lipca 2014 Autor Share Napisano 1 Lipca 2014 dziękuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Lipca 2014 Share Napisano 4 Lipca 2014 I cóż więcej napisać? Jak dla mnie to poziom nieosiągalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Jestem świeżo po obejrzeniu modelu na żywo.... To co zobaczyłem przerosło moje wyobrażenie. Model, a zwłaszcza jego detalizacja powalają na kolana Model wydaje się być poza wszelkim zasięgiem. Dopiero obejrzenie "na żywca" pokazuje cały kunszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 Czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punysgce Napisano 12 Października 2015 Share Napisano 12 Października 2015 Gratulacje, piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Fantastyczny model. Super dbałość o szczegóły, zwłaszcza jak na 700-tkę. Naprawdę z radością ogląda się coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkoto Napisano 22 Lipca 2016 Share Napisano 22 Lipca 2016 Piękny model - podziwiam precyzję i rękę jak u chirurga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 27 Lipca 2016 Autor Share Napisano 27 Lipca 2016 bardzo dziekuje za wszystkie komentarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi