stakor1 Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Mini toaletka ;P Sławek - świetna robota!!! Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Normalnie jak prawdziwy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Września 2014 Autor Share Napisano 11 Września 2014 Mini toaletka ;P Sławek - świetna robota!!! Bardzo mi się podoba Siemanko...po udanym urlopie,to chyba MI-6tka pójdzie na tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 O rany Mi6 Miałem nadzieje że nikt nie pamięta ;P poki co kończę kanie, te warsztaty mi tu nigdy nie szły... Ale racja tego smoka czas dokończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Września 2014 Autor Share Napisano 12 Września 2014 Kanią też nie pogardzę ...mam nadzieję,że będzie jakaś galeryjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Września 2014 Autor Share Napisano 12 Września 2014 Najbardziej jestem zadowolony z pilotów...wyjątkowo naturalnie wyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Najbardziej jestem zadowolony z pilotów...wyjątkowo naturalnie wyszli I jeszcze specjalnie zrobiłeś krzywe elementy kabiny, że niby zdjęcie rybim okiem robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Mnie ujął efekt wirujących wiatraczków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Września 2014 Autor Share Napisano 14 Września 2014 Przymiarki...świeżo spod "dłuta" ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Września 2014 Autor Share Napisano 15 Września 2014 Coś tam dalej...dużo tych przeróbek .....grzebiemy dalej w materiałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Września 2014 Autor Share Napisano 16 Września 2014 doszło siedzonko i jakis element... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Możesz przestać deprecjonować innych modelarzy??? , a raczej tak jak ja, to raczej zlepiaczy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Września 2014 Autor Share Napisano 16 Września 2014 Panie zlepiaczu...a gdzie są nowe fotki Kanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 wstyd przyznać, ale chyba skończysz Błękitka przede mną Pięknie ci to Panie idzie zastanawiam się tylko skąd te podzespoły bierzesz :P Przez ostatnich pięć tygodni nie miałem ani jednego dnia wolnego, od 8 do 20 - 23 prawie co dzień :( sobota, niedziela itd itp :( Dobrze że do Łaska się udało z Flachentym wyrwać i na ryjek nie paść Zacna impreza Kanie chciałem skończyć na Łask, ale łask wydłużenia doby nie dostąpiłem Będę się za nią brał, bo kilka osób już o nią dopytywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Września 2014 Autor Share Napisano 16 Września 2014 Fajny smigłowiec(wizualnie).....a legancko rozpocząłes sam też czekam,aż Aeroplast wypuści ją w 1/48,bo i MI-2 i KANIA w 1/72...trochę jak dla mnie oczywiście.....małe p.s.skoro tyle pracujesz,to ja już nie będę więcej narzekał na moją pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Września 2014 Share Napisano 16 Września 2014 Spoko, u mnie okresowo urwanie doopy A co do MI-2 i Kani w 1:72 to w twoim przypadku masz rację bo gdzie byś pralkę upchnął :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 No kapnij tego łosza, czemu mi robisz na złość? ...dałem,ale te fotki są takiej jakości,że nie widać...na żywo jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 Świeżynka.....mebelków ciąg dalszy..... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Pokaż to chłopakom z Babich Dołów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 Lepiej nie...zresztą i tak nie mają czasu bo mecz oglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Września 2014 Autor Share Napisano 20 Września 2014 Dopieściłem troszkę ściankę za fotelem i w końcu go przykleiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Świetne. Mnie też niedługo czeka walka z fotelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Pulpitu sterowania DISS_15 za prawym fotelem mi brakuje, oj brakuje... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Września 2014 Autor Share Napisano 20 Września 2014 No świetnie się zapowiada ten twój Antek.....o Wildze już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Września 2014 Autor Share Napisano 20 Września 2014 Niestety...nie mam fotek,korzystam z TOPSHOTS-a.....Twoich fotek i wszystkiego co tylko mogłem znależć w necie... .....ale niestety to co się znajduje za fotelem jest mi częściowo nieznane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi