leon Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Acha Leonie,co tam w Sokołowie Chwilowy zastój... upakowali mi łapę na 3 tyg. w gipsie wiec na razie tylko przeglądam fotki, rozmyślam i zbieram pomysły,no i oczywiście podglądam Wasze warsztaty... co prawda znęcam się trochę nad AW101 ale pod kątem przetestowania nowych technik jakie mam zamiar zastosować przy Sokole(nitowanie,malowanie,...) ale słabo mi to idzie jedną ręką. jak tylko uwolnią mnie z gipsu mam zamiar wrócic do prowadzenia relacji tym bardziej ze aura robi się typowo modelarska a w głowie zrodziły się już plany na Anakonde i Gluszca... a podstawa pod zbiornik świetna miło się patrzy na taką robotę.trzymam kciuki za więcej czasu na modelowanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 Dzięki.....to buduj aurę modelarską .....w sumie zadziwiające jest zawsze to,że jak człowiek nie ma czasu lub nie ma możliwości majstrować,to wtedy w myślach ma tyle planów i chęci,a jak już jest czas...to nie wie co ma z nim zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Patrze i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Zdetalowanie naprawdę niezłe, ale te wypychacze na ściankach? Nie dało się niczego z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 No tak.... człowiek się na chwile spać położy, a ten już rozrabia. Cuda i dziwy się dzieją Zbiorniczek zacny żeś Waćpan wystrugał, z tego co pamiętam jak oryginał ostatnio miałem w swoich łapskach to on miał jeszcze jakieś klamry? Nie pamiętam czy wzmacniające, czy mocujące do podstawy... a może jedne i drugie Leonie, a Ty wracaj do zdrowia, bo jak sam powiedziałeś aura robi się typowo modelarska. a tu ostatnio się troszkę dzieje Coś wspomniałeś o AW101, jakiego robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 31 Października 2014 Autor Share Napisano 31 Października 2014 Zdetalowanie naprawdę niezłe, ale te wypychacze na ściankach? Nie dało się niczego z tym zrobić? Nie myślisz chyba,że bym to tak zostawił? ...te ścianki są zabudowywane,tamtą już zrobiłem,a tej jeszcze poprostu nie zdążyłem..... Mitrandir jeśli chodzi o ten zbiorniczek,to klamerek owych też jeszcze nie zrobiłem...zbiorniczek narazie w fazie szlifowania......a zdjęcia mam naprawdę fajne tego obiektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Mitrandir jeśli chodzi o ten zbiorniczek,to klamerek owych też jeszcze nie zrobiłem...zbiorniczek narazie w fazie szlifowania......a zdjęcia mam naprawdę fajne tego obiektu Nawet przez chwilę w Ciebie nie wątpiłem, pytałem bo nie wiem czy dobrze to pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 13 Stycznia 2016 Share Napisano 13 Stycznia 2016 A to tu taka zdechlizna, Sławek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2016 Witaj Mariuszu......no tak się składa,że i SM-1 też jest niestety,codziennie...tylko oglądany ......przychodzę do domu w zasadzie tylko spać...bo codziennie w pracy-CO ZA CZASY-NIC LUDZI NIE SZANUJĄ PRACODAWCY .......Męczy mnie to okrutnie i wyglądam wiosny ......a może za ambitnie podchodzę do tych moich modeli....zamiast skleić,to człowiek cuduje całe miesiące.....lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 A cóż to za wspaniały wątek wynurzył się z odmętów niebytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 A cóż to za wspaniały wątek wynurzył się z odmętów niebytu Acz nieco zdechły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 A cóż to za wspaniały wątek wynurzył się z odmętów niebytu Acz nieco zdechły.... Dajmy mu szanse na reanimację... taki mały masaż serca poprzez rzyć he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2016 .......sie uwzięli na starszego...zmęczonego człowieka.........a tobie to chociaż RUDY pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 .......sie uwzięli na starszego...zmęczonego człowieka.........a tobie to chociaż RUDY pomaga Jesteś tego absolutnie pewien, co mówisz... STARSZY ZMĘCZONY CZŁOWIEKU pomaga?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi