djack Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Brzydal Ale za to jaki przystojny. Dobra robota Flachenty. Już się nie mogę doczekać, jak go zaczniesz brudzić. Cytuj
Mikele Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 No z tymi osłonami przełączników to musiało być trochę gimnastyki. Dobrze to wygląda. Cytuj
Robroy Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 jeszcze gaśnicę musisz tam wrzucić jak dobrze pamiętam. Działaj dalej! Cytuj
Mitrandir Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 No normalnie Talibanki już w amfory robią z wrażenia zaiste powiadam ci, kawał dobrej roboty Waść żeś odwalił trzymam kciuki za dostawy cierpliwości Cytuj
pedros Napisano 15 Maja 2014 Napisano 15 Maja 2014 No normalnie Talibanki już w amfory robią z wrażenia Nie Talibanki tylko Talibabki A model zaiste przedni Cytuj
Flachenty Napisano 18 Maja 2014 Autor Napisano 18 Maja 2014 Dzięki. Generalnie od dołu to prawie wszystko Mam parę fotek ale dość ogólnych. Anteny , reflektory, stopnie ale chyba najbardziej brak mi dobrych fotek wciągarki i sposobu jej mocowania. Cytuj
Flachenty Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Napisano 14 Czerwca 2014 Z braku czasu na lepienie była drobna przerwa, ale powoli coś tam jednak dłubię. W scratchu mocny nie jestem ale jakoś to chyba wyszło. Cytuj
Sławekb Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 OOOj wyszło ......no i fajnie,że coś drgnęło,a pytanie-te nożyce czy cóś tam,to od podstaw zrobiłeś,czy fototrawionki? Cytuj
Flachenty Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Napisano 14 Czerwca 2014 Dzięki. Nożyce zostały mi z jakiegoś zestawu żywicznego. Cytuj
qalimar Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Moim zdaniem pionowe elementy wnętrza trochę za bardzo ubabrane. W rzeczywistości malowane są błyszczącą farbą, a więc brud nie trzyma się tego jak na załączonych obrazkach. Ponadto, masz jakieś zdjęcia dokumentujące położenie nożyc? Ta blacha jest cienka i pod wpływem takiego "topora" mogłaby się zdrowo pogiąć. Cytuj
Flachenty Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Napisano 15 Czerwca 2014 Zdjęcie ten brud mocno wyciągnęło jest znacznie słabszy w realu. A co do nożyc to proszę bardzo (moje trochę za duże ale innych nie miałem) Są to klatki z jakiegoś filmu na YT z Afganu. Cytuj
Flachenty Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Napisano 22 Czerwca 2014 Żeby nie było, że nic nie robię to coś tam podłubałem Na początek przebudowa warsztatu. Stary regał, nowy warsztat ;) Ale do rzeczy, dodłubałem mocowania rozpraszaczy spalin. a potem podłubałem w środku parę tematów do poprawki, ale powoli "główką na świat" A w momentach zwątpienia przesiadam się na silniki Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 23 Czerwca 2014 Super Moderator Napisano 23 Czerwca 2014 Świetna robota! Podziwiam detale - na prawdę masa pracy włożona! pozdrawiam Christian Cytuj
Mitrandir Napisano 28 Czerwca 2014 Napisano 28 Czerwca 2014 ... jakby to ująć nie ma co, ty nawet opierdzielać umiesz się efektownie zacne detale Cytuj
Mitrandir Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Ależ drogi Flacho, model sam się nie zrobi do czwartku DO ROBOTY... Cytuj
Flachenty Napisano 5 Lipca 2014 Autor Napisano 5 Lipca 2014 Dorobiłem ławeczki. Dupy nie urywa ale na razie lepiej nie potrafię :( Cytuj
AMO_Graphic Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Piękna robota! Świetnie radzisz sobie z warsztatem, a ogrom roboty widać gołym okiem. Zazdroszczę czasu na hobby! Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi