GEM Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 A to w takim razie zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Aż się prosi takiego wystrugać w normalnej skali tzn. 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 No to strugaj waść Dla mnie za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Pomału, pomału bedziem strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Dziś trochę drobnicy: pitoty, lusterka, podporę belki i troszkę kabelków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Miód z boczkiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Dziś trochę zabawy z brudzeniem. jako referencyjne używam między innymi tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Tak... to moje wiatraki zostaną lepiej w hangarze :( Flaszka, piękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Dziś okienko a nawet dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TotalNewbie Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Świetny model! Żebym ja kiedykolwiek był w 0.001% takim mistrzem jak ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMO_Graphic Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 O rzesz Ty.... Aleś Pan pojechał z tym wiatrakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Przesadzacie Panowie. Na dziś zrobiłem sobie taką wisienkę na torcie i w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Andrzej- jak utrwalasz pigmenty? Rozumiem, ze fixer. Zakraplacz? Pędzelek? Aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Jak na modelu mam cieniutko pigmentów to głównie aero a czasami najpierw fixer i na mokry kładę pigmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Wisienka diabelsko piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Świetnie to wygląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Powoli zabieram się za wykończanie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 no wreszcie jest Boruta Piękna maszynka, tym bardziej mam smaka, jak wczoraj spędziłem w polu pod Leźnicą 4 lotne godziny Super!!! te maszyny są wspaniałe :-) Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Cudne Nie podobało mi się, że moje śmigło jest tak bezbronne więc dołożyłem troszkę żelastwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Pięknie wygląda. Przetrzyj może bron metalizerem bo wygląda za nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 To jest metalizer tylko bardzo ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Ale sfatyguj te Pekaśki trochę, bo wyglądają jak z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Bo o broń należy dbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Poczułem dziś w sobie duszę rzeźbiarza więc zacząłem rzeźbić i wyszło mi coś takiego. i przymiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Zalej te rowy w płytach smołą. I to dość nierówno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi