djack Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Brzydal Ale za to jaki przystojny. Dobra robota Flachenty. Już się nie mogę doczekać, jak go zaczniesz brudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 No z tymi osłonami przełączników to musiało być trochę gimnastyki. Dobrze to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 6 Maja 2014 Autor Share Napisano 6 Maja 2014 Dzisiaj skromnie, trochę blacharki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Fajnie,fajnie.....jakiego drutu używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 7 Maja 2014 Autor Share Napisano 7 Maja 2014 Cyny w kilku grubościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 jeszcze gaśnicę musisz tam wrzucić jak dobrze pamiętam. Działaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 No normalnie Talibanki już w amfory robią z wrażenia zaiste powiadam ci, kawał dobrej roboty Waść żeś odwalił trzymam kciuki za dostawy cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 No normalnie Talibanki już w amfory robią z wrażenia Nie Talibanki tylko Talibabki A model zaiste przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Fajnie robota idzie. Co potrzeba od dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 18 Maja 2014 Autor Share Napisano 18 Maja 2014 Dzięki. Generalnie od dołu to prawie wszystko Mam parę fotek ale dość ogólnych. Anteny , reflektory, stopnie ale chyba najbardziej brak mi dobrych fotek wciągarki i sposobu jej mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Więc i ja z miłą chęcią skorzystam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 21 Maja 2014 Share Napisano 21 Maja 2014 Ładna "17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 Z braku czasu na lepienie była drobna przerwa, ale powoli coś tam jednak dłubię. W scratchu mocny nie jestem ale jakoś to chyba wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 OOOj wyszło ......no i fajnie,że coś drgnęło,a pytanie-te nożyce czy cóś tam,to od podstaw zrobiłeś,czy fototrawionki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 Dzięki. Nożyce zostały mi z jakiegoś zestawu żywicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Moim zdaniem pionowe elementy wnętrza trochę za bardzo ubabrane. W rzeczywistości malowane są błyszczącą farbą, a więc brud nie trzyma się tego jak na załączonych obrazkach. Ponadto, masz jakieś zdjęcia dokumentujące położenie nożyc? Ta blacha jest cienka i pod wpływem takiego "topora" mogłaby się zdrowo pogiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Zdjęcie ten brud mocno wyciągnęło jest znacznie słabszy w realu. A co do nożyc to proszę bardzo (moje trochę za duże ale innych nie miałem) Są to klatki z jakiegoś filmu na YT z Afganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2014 Żeby nie było, że nic nie robię to coś tam podłubałem Na początek przebudowa warsztatu. Stary regał, nowy warsztat ;) Ale do rzeczy, dodłubałem mocowania rozpraszaczy spalin. a potem podłubałem w środku parę tematów do poprawki, ale powoli "główką na świat" A w momentach zwątpienia przesiadam się na silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 23 Czerwca 2014 Świetna robota! Podziwiam detale - na prawdę masa pracy włożona! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Świetne są te uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Czerwca 2014 Share Napisano 28 Czerwca 2014 ... jakby to ująć nie ma co, ty nawet opierdzielać umiesz się efektownie zacne detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Ależ drogi Flacho, model sam się nie zrobi do czwartku DO ROBOTY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 5 Lipca 2014 Autor Share Napisano 5 Lipca 2014 Dorobiłem ławeczki. Dupy nie urywa ale na razie lepiej nie potrafię :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 12 Lipca 2014 Autor Share Napisano 12 Lipca 2014 Dziś wydłubałem coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMO_Graphic Napisano 12 Lipca 2014 Share Napisano 12 Lipca 2014 Piękna robota! Świetnie radzisz sobie z warsztatem, a ogrom roboty widać gołym okiem. Zazdroszczę czasu na hobby! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi