bożo wpożo Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) CzołK gotów Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj
Mierzu Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Ładny to mało powiedziane. Dla mnie po prostu wymiata! Czym robiłeś te zacieki na wydechu? Cytuj
plastikk Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Dawno nie widziałem takiego eFTeka...miodny. Cytuj
bazylms Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Powiem tak wpadłeś z takim impetem w ten dział że człowiek nie wie co pisać. Malowanie, brudzenie the wygląda naprawdę rewelacyjnie. Czekam już na następną produkcję. Rozumiem że będzie to Char B1 bis? Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 Bardzo ładny model. Czekam na następne twoje produkcje Cytuj
Desaxe Napisano 4 Kwietnia 2014 Napisano 4 Kwietnia 2014 szczękoopad mnie dotknął piekny model, kibicuję stale Twoim pracom nad "pełzadłami" i czekam na kolejne Cytuj
micmal Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Piękny!!!! Brudzenie pierwsza klasa subtelnie-efektowne. A kolekcja rośnie w siłę. Cytuj
cloner16 Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Zajebiście elegancki model. Gąski i wieża pierwsza klasa. Cytuj
bożo wpożo Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Napisano 5 Kwietnia 2014 Wszystkim Wam dziękuję za komentarze , bardzo się cieszę że czołK się podoba Mierzu - wydech robiłem zestawem do rdzy z lajfkolora , od najciemniejszego do najjaśniejszego ciapiąc pędzelkiem i gąbkom , na koniec delikatnie posmerałem pigmentami rdzawymi i czarnym . Następny będzie Czarek 1b Cytuj
rhinoceros Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Robi wrażenie... Otwarte klapy pokrywy silnika wyglądają jak hamulce aerodynamiczne Popatrzę jeszcze czasami na przejścia kolorów podczas dłubania przy swoim... Pozdrawiam! Cytuj
DARTH Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Dawno żaden model tak mi się nie podobał, brudzing pierwsza klasa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi