bożo wpożo Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) CzołK gotów Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz2005 Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Ładny to mało powiedziane. Dla mnie po prostu wymiata! Czym robiłeś te zacieki na wydechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Dawno nie widziałem takiego eFTeka...miodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Powiem tak wpadłeś z takim impetem w ten dział że człowiek nie wie co pisać. Malowanie, brudzenie the wygląda naprawdę rewelacyjnie. Czekam już na następną produkcję. Rozumiem że będzie to Char B1 bis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Bardzo ładny model. Czekam na następne twoje produkcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 szczękoopad mnie dotknął piekny model, kibicuję stale Twoim pracom nad "pełzadłami" i czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Piękny!!!! Brudzenie pierwsza klasa subtelnie-efektowne. A kolekcja rośnie w siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 W pytkę panie szanowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Zajebiście elegancki model. Gąski i wieża pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Wszystkim Wam dziękuję za komentarze , bardzo się cieszę że czołK się podoba Mierzu - wydech robiłem zestawem do rdzy z lajfkolora , od najciemniejszego do najjaśniejszego ciapiąc pędzelkiem i gąbkom , na koniec delikatnie posmerałem pigmentami rdzawymi i czarnym . Następny będzie Czarek 1b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Jest wporzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Robi wrażenie... Otwarte klapy pokrywy silnika wyglądają jak hamulce aerodynamiczne Popatrzę jeszcze czasami na przejścia kolorów podczas dłubania przy swoim... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Dawno żaden model tak mi się nie podobał, brudzing pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi