micmal Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Warsztat tutaj viewtopic.php?f=87&t=41746 A tak to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Jest git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Śwetnie ci wyszedł. Brudzenie tez w moim guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Dzięki, fajnie że się podoba, ale ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć trzeba, bo z efektu do końca zadowolony nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam. Fajny model,bardzo fajnie zrobiony.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Like this. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Bardzo fajny i pomysł i rezultat. Gratuluję - głównie warsztatu, bo widoczne efekty to jedynie konsekwencja. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 bo z efektu do końca zadowolony nie jestem. Hmmm, i nie dziwie się, ja mam "mieszane" uczucia względem tego modelu Uważam, że z ty całym brudzeniem, rdzewieniem, obijaniem i innym szmelcowaniem modelu to "trochę" przesadziłeś. Sam przód wygląda, jak by zaraz miał się rozsypać, zacieki na wieży (???), obicia i otarcia farby do żywej stali są (moim zdaniem) z kosmosu. Koszmarna jest ta "moda" na "niszczenie" modelu. Jak dla mnie, lufa (2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Wolę takie modele. Są ciekawsze niż pomalowany jednym odcieniem kloc posypany z lekka pigmentem imitującym kurz. A to wszystko w imię "niby" realizmu...Takie modele są nudne jak flaku z olejem i każdy coś takiego zrobi. Model prezentowany tutaj jest ciekawy, zastosowano sporo technik, które są trudne do zrobienia i to mi sie podoba. A to czy czołgi w Korei miały zacieki na wieży czy nie to mi wisi i powiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Dziękuję za komentarze. Tym z kolegów, którym się podoba - cieszę się , choć przy Pattonie bardziej się postaram. Odnośnie uwag kolegi skala72. Cóż każdemu podoba się coś innego, jego prawo, źle by było gdyby wszystkim podobało się to samo. Z efektu końcowego nie jestem zadowolony, nie dlatego, że poobijałem i ubłociłem czołg. Gdybym robił go raz jeszcze w takiej samej konwencji by powstał. Myślę, że poziome powierzchnie wyszły tak jak chciałem, gorzej z burtami, bo nie do końca o taki efekt mi chodziło. Dyskusja o brudzeniu i obijaniu jest stara jak świat, dlatego nie chce mi się wstawiać fotek...choć może jednak Gdybym więc robił czołg z którejś z tych fotek, to jak miałbym to zrobić? Tanku - fakt ciekawe Tenggeri - lepiej bym tego nie ujął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niebieski Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 wg mnie najlepszy model na tym forum od bardzo dawna .Michał i nie zwracaj uwagi na teoretyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi