bazylms Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Kupowałem kilka razy i nigdy nie było problemu. A ci się dzieje tak z ciekawości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Tez mam same pozytywy. Jednak ostatnio zamówiłem model i po 2 dniach dostałem email ze wysłane minęło prawie 3 tygodnie i nic próbowałem się coś dowiedzieć ale nikt nie odpowiada. Pierwszy raz coś takiego mam. Do tej pory nie miałem z nimi żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 30 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 30 Stycznia 2016 Idź na pocztę, i spytaj czy nie masz przesyłki choć 3 tydnie to długo , ja miałem tak że leniwy listonosz nawet nie dał mi awizo... i paczuszka leżała na poczcie... kiedyś tam kupowałem i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Taka opcja miała by sens gdybym chociaż miał odpowiedz ze sklepu ze rzeczywiście wysłali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Mi kiedyś postman wrzucił przez bramę do ogrodu nie zostawiając wiadomości a pies przemieścił w inne miejsce. Reklamowałem dostałem zwrot kasy a po ponad miesiącu znalazłem paczuszkę. Zrobiło mi się głupio ale napisałem do sprzedawcy i zapłaciłem ponownie. Też nigdy nie miałem problemów z tym sklepem może poza drobną opieszałością z wysyłką. Mój najlepszy sklep to http://www.creativemodels.co.uk/ Ledwo kliknę pay now a już drywka dzwoni do drzwi. No prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikele83 Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Mieszkam w Stevenage SG1 i też nie jestem w żadnym klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikele83 Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Ja najczęściej korzystam z EBAYa ale czasem kupuję na Modelhobbies, Creative models, Hannats, Hiroboy no i w polskim super-hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Witamy, witaj No i bardzo fajnie ze nastepny ''jegomosc'' w miare blisko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Na chwilę obecną ciągle aktualny jest wyjazd w niedzielę do Huddersfiled. Ktoś jeszcze się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 Jak Krzychu po Huddersfield? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Witam Wszystkich! Aktualnie Londyn Ha2 klubu - brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Hej, czy ktoś jeszcze oprócz mnie wybiera się na Southern Expo 2016 (Hornchurch RM11 1JU) Przyszły weekend 19-20 marzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Ja niestety nie będę, ale dziś jesteśmy z klubem w Hinckley. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Panowie, czy przy okazji lokalnych wystaw ktoś mógłby zrobić fotki figurek w skali 28mm? Brytole za każdym razem na blogach umieszczają g... zdjęcia. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Czy ktos sie orientuje jaki jest angielski odpowiednik sidoluxu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Hej zapomnialem jak dodac zdjecia ale tu masz link do. stare i nowe opakowanie https://goo.gl/photos/dyfYJp2rMM448rGY7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 To ja mam to samo pytanie co kzugaj ale w temacie wikolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam Ja używam tego i mogę śmiało polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Kwietnia 2016 Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Jutro wystawa w Gloucester. Ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llotniskowiec Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Klub: brak RM17 Typowy amator pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Witaj. Po nicku sądzę że interesują cię pływadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiob Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Witajcie a kartoniarzy też przygarniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Czolem Pewnie. Model to model... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi