Tom G. Bradley Napisano 13 Lipca 2015 Share Napisano 13 Lipca 2015 Bez przynależności klubowej . Tomek z Manchester M8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Lipca 2015 Share Napisano 17 Lipca 2015 Hejka, co ciekawego kleisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 18 Lipca 2015 Super Moderator Share Napisano 18 Lipca 2015 Czołem Pytanie, ktoś z okolic Hendon RAF Museum potrzebuje zdjęcia rakiety V2 szczególnie interesuje mnie część dziobowa z przedziałem żyroskopów. Ktos się wybiera? Ewentualnie może ktoś wpaść i zrobić kilka fotek? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 Czesc Jacek, TW13 , nie naleze do zadnego klubu. W nastepny weekend jest War and Peace show w Folxtone kolo Dover - ktos sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 A za cholere mnie nikt nie zaciagnie na impreze rekonstrukcyjna na ktorej mialbym chodzic w "cywilkach". Co sklejasz kolego? Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 19 Lipca 2015 Super Moderator Share Napisano 19 Lipca 2015 Czołem Chyba Folkestone bywałem na Euromilitare ale trochę za daleko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 @Greif- rozumiem ze mówiąc o przednim przedizle V2 masz na myśli przekrój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 19 Lipca 2015 Super Moderator Share Napisano 19 Lipca 2015 Dokładnie szukam materiałów do przedziału żyroskopów, mam V2 z dragona ( dokładnie 5 szt) i chciałbym zrobić otwarte przedziały m/n z "elektroniką" niestety model dragona leciwy i ma masę błędów np pokrywa o elektroniki jest jednoczęściowa natomiast w oryginale była dzielona na dwa segmenty z zamkami w środku itp itd... no a że dragon jedyny więc nie ma opcji... Jak nikt inny nie pomoże w drodze do Telford zachaczę o RAF museum i pstryknę fotki ... https://c4.staticflickr.com/4/3745/11904379524_6860c8edd3_b.jpg http://planesandchoppers.com.s3.amazonaws.com/14518.jpg coś jak na w/w pokazanych Coś w tym stylu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 To lipa, ja mam obfocona V2 w calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 Witam już w przyszłą niedzielę 26.07.2015 wystawa modelarska w Birmingham http://ipmsuk.co.uk/upload/1420837998Midland%20Expo%202015%20flyer%20draft%201.pdf pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 Moze wpadne z corcia, niech mloda ponasiaka czyms innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 21 Lipca 2015 Share Napisano 21 Lipca 2015 Ja bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Lipca 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Lipca 2015 Ja też będę na wystawie w Birmingham. Nasza MAPA została uzupełniona o nowych modelarzy. Dodatkowo uzupełniłem informację na temat zbliżających się imprez (zielone gwiazdki) pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 25 Lipca 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Lipca 2015 Witam! Dziś mała porcja zdjęć, które udało mi się ustrzelić w muzeum RAF w Cosford... oglądajcie (na dole pełen link do galerii - zapraszam do oglądania) Rozpoczynam pierwszym eksponatem, który można zobaczyć przekraczając bramy muzeum... - skala 1/5 - budowa zajęła ponad 10 lat (o ile dobrze pamiętam to chyba nawet 12 lat!!!) A tutaj, plan na dziś... udało mi się obfotografować dosłownie połowę (a byłem na miejscu 6h) - kolejna porcja za kilka tygodni (mam w planach kolejną wizytę) Hala z prototypami, której poświęciłem sporo czasu (na dole link do gelerii) No przy tym to już była gimnastyka ;-) Hala "War in the Air" (która także szczodrze obfotografowałem) Hala "Cold War" - następnym razem ;-) A w środku - Taaakie cuda :-) hihihi I na koniec hangar nr 1 którego nie byłem w stanie pstryknąć (jak wspomniałem - nadrobię następnym razem) Pozdrawiam serdecznie Christian P.S. Jutro wystawa w Birmingham PEŁNA GALERIA TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Cosford- tez mam gesto obfocone, druga czesc zdjec z drugiej wizyty wciaz czeka na obrobke. W hali nr. 1 jak dla mnie najciekawsze to fragment poszycia Cometa z peknieciami przy oknach, silniki no i oczywiscie Tante Ju. O niemieckiej rakietowce nie wspomne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Christian następną wizytę sobie na kwiecień zaplanuj to załapiesz się na wystawę modelarską. No chyba że szybciej będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 26 Lipca 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Lipca 2015 Witam ponownie! Dziś odbyła się impreza modelarska w Birmingham. Udało mi się otrzymać wyróznienie za BTR-a (trzeci w klasie) oraz nastrzelać troszkę fotek - pełna galeria - na dole postu. Pełen album TUTAJ KLIK pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo69 Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Gratulacje!!! Widziałem model na żywo, oświetlenie modelu fantastyczne , wystawa nieduża ale warto było przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 30 Lipca 2015 Share Napisano 30 Lipca 2015 Piękna sprawa. Gratulacje za wyróżnienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Lipca 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Lipca 2015 Dziękuję panowie :-) Wyróżnienie za BTR-a wpadło troszkę znienacka.. liczyłem bardziej na SF (tak konkurencja była zdecydowanie mniejsza) - niestety nic się nie udało złowić :-) pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 30 Lipca 2015 Share Napisano 30 Lipca 2015 Nastepnym razem bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Ktoś się wybiera za tydzień w niedzielę na wystawę do Sutton Coldfield? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Ja będę ale nie wiem czy adres nie jest inny http://www.scmms.co.uk/scmms-show.html pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 No ja właśnie mam ten adres. Myślisz że przenieśli imprezę gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 7 Września 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 7 Września 2015 Na mapie macie zaznaczoną pozycję. Tak w tym roku impreza ma nową lokalizację tutaj. Ja jeszcze przypominam wszystkich o największej imprezie modelarskiej tego roku na świecie, czyli TELFORD SCALE MODEL WORLD Ja na pewno jestem, ktoś jeszcze? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi