Panzer4 Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Hurtem fotki z dotychczasowego warsztatu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Bardzo ładny początek. Aż się wierzyć nie chce że to takie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 świetny warsztat Radek, bardzo podoba mi się taka forma prezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 23 Listopada 2015 Autor Share Napisano 23 Listopada 2015 Zapomniałem o tutejszym warsztacie więc nadrabiam zaległości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 23 Listopada 2015 Autor Share Napisano 23 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Wspaniałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Super, dopiero na końcu zauważyłem że to 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Kawał pięknej roboty. Tym bardziej mogę się to ocenić pamiętając ile mnie, naonczas nastolatka, kosztowało sklejenie bez malowania zestawu Matchbox PK173. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Nareszcie jakiś progres. Jest Moc. Brawo Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 Stylowy. Do jakiego magazynu takie fotki? [WHITE SMILING FACE] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi