bazylms Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam. Kolejny model uznaję za ukończony. Jak to zwykle w moim przypadku jest trochę baboli i niedociągnięć. Ale najważniejsze, że miałem ochotę na pracę przy nim. Model składało się całkiem dobrze, choć było kilka niespodzianek - szczegóły w warsztacie który jest tutaj: warsztat. Figurki to nie moja mocna strona. Pomalowałem najlepiej jak umiem. W rzeczywistości się nie świecą - to bezpośrednie światło z lamp daje taki efekt. Wyzwaniem było dla mnie zmontowanie skrzynki narzędziowej z Eduarda. To pierwszy tak poważny projekt z fototrawionkami. No koniec ględzenia, sami sobie zobaczcie co wyszło i napiszcie co myślicie. i fotki wnętrza (z warsztatu): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Cześć! Gratuluję bardzo ładnej pracy! Kompozycja ładnie siedzi, fajne elementy urealniające ogólne wrażenie (rozrzucone cegły i śmieci) Figurki też mi się bardzo podobają - na zdjęciu zbliżeniowym widać bardzo ładny make-up :-) cera jak u niemowlaka :-) No i wisienka na torcie - czyli wnętrze, które jest bardzo fajnie osyfione! 5+ i czekam na kolejne galerie! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krj1921 Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Gratuluję bardzo miłego dla oka modelu, napatrzeć się nie mogę Bardzo fajna scenka, dzięki niej niewątpliwy ogrom pracy który poszedł na wykonanie wnętrza nie okazał się tylko "sztuką dla sztuki" jeśli wiesz co mam na myśli. Powodzenia przy następnym projekcie, a ja sobie jeszcze chwilkę pooglądam ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Warsztat był pouczający i obiecujący - nie zawiodłem się, gratuluję znakomitego modelu i czekam na dalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Bardzo podoba mi się pojazd i wnętrze . Podstawkę wydaje mi się,że mogłeś trochę bardziej zapełnić,bo troszkę pusto jest. Figurki nie są złe . Malować je już potrafisz więc może nadszedł czas zainwestować w jakąś żywicę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Zarówno sam pojazd jak i cała scenka na plus, Krzysiu nie marudź o babolach bo oglądając całość nie ma się czasu zwracać na nie uwagi. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Fajnie zrobiony karaluch. Brudzenie z wyczuciem nie przesadzone, fajnie komponuje się z podstawką. Całość miła dla oka. Na temat figurek się nie wypowiem bo ogólnie nie jestem fanem ludzików i osobiście zrezygnowałbym z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandermerwe Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Sehr gut!! Bardzo dobre cieniowanie. Z głową zrobione zabrudzenia oraz naniesiona na pancerz ziemia i ten "smaczek" w postaci uszkodzeń bandaży gumowych na kołach.Całość świetnie wygląda! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Pięknie pobrudzony! Podstawka bardzo OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Bardzo ładny model i generalnie cała dioramka..Wnętrze robi wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Gratulacje model na bardzo dobrym poziomie ( jak zwykle zresztą ) . I nie marudź ze figurek nie umiesz malować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2014 Autor Share Napisano 1 Maja 2014 Dzięki koledzy za opinie. Cieszy oczywiście fakt że się podoba, choć wiem że np. jakość figurek nie jest rewelacyjna. Tymczasem zapraszam wszystkich do śledzenia relacji w toku w dziale projektów grupowych/pojazdy Powstania Warszawskiego: Sd.Kfz. 251/3 Ausf.D - AFV 1/3 Zawsze możecie dodać do obserwowanych a będziecie na bieżąco informowani o wpisach, he, he. Oczywiście zapraszam do przyłączenia się do projektu, jest jeszcze trochę czasu. Kolejny model w tym dziale za parę tygodni (mam nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Tylko ustawienie tego pana z zielonkawej czapce mi nie pasuje, nie integruje się z resztą wpatrując siew błotnik swego czołgu. Jakby naprawa go nie interesowała. A tak to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Tylko ustawienie tego pana z zielonkawej czapce mi nie pasuje, nie integruje się z resztą wpatrując siew błotnik swego czołgu. Jakby naprawa go nie interesowała. A tak to super Ten Pan to butny pruski oficer starej szkoły, pewnie jakiś "von" tacy nie integrują się z pospolitymi szeregowcami. Wpatruje się w lewarek i pewnie zaraz wydrze się na mechaników że nienaoliwiony i brudny A sam pojazd jak i cała scenka - SUPER - Gratulacje dla twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Jeden robi reszta udaje Fajnie to Krzychu zmajstrowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi