hubert72 Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Witam! Jakiś czas temu udało mi się ukończyć kolejną z ciężarówek w barwach PSZ- Bedford QLD 9 Wysunięty Szwadron czołgów Zapasowych, 2 Brygada Pancerna. Zestaw bazowy to IBG wzbogacony o blaszki Parta. Na ewentualne pytania chętnie opowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Najbardziej mi imponuje, że wcisnąłeś do szoferki kierowcę a ta budka przestronna nie jest... bardzo ładny kolejny Polak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Świetny. Ochów mi zabrakło, pokusił bym się nawet o stwierdzenie że nie trudno było by go pomylić z 1-35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Znakomity !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Z...biaszczy m:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Piękny Ci wyszedł Bedford, jak zawsze duże braw...ja w swoim miałem problemy z geometrią szoferki ( wersja QLB ale szoferka ta sama)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 10 Maja 2014 Autor Share Napisano 10 Maja 2014 Dzięki Panowie za dobre słowo Michale -> szoferka nie taka straszna, w każdym z Bedfordów montowałem ją po swojemu, nie kierowałem się instrukcją tym samym wyszła jak najbardziej ok. Do kolekcji brakuje mi jeszcze QLT, który czeka już w magazynie. Bedfordy i Chevrolety z IBG to naprawdę piękny temat, szkoda że bardzo rzadko widywany na forach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 No coś pięknego Kolego. Pozazdrościć warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Jak zwykle bardzo dobrze. Widzę że koła z Retro kita , no tak dużo lepiej wyglądają. Mam tą wersję Bedforda tyle że z nowych form Airfixa, zobaczę czy z niego da się coś wycisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Skoro Marku mówisz że się da, to się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 13 Maja 2014 Share Napisano 13 Maja 2014 Świetna praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Całość jest zmatowiona lakierem Model Master. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi