Kamil K. Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Cześć Zdałem sobie sprawy, że choć ten model stoi u mnie na półce od jakiś 3 miesięcy, to nie doczekał się galerii. Więc nadrabiam zaległości. Zdecydowałem się na wykonanie Locusta z tego zdjęcia. Podpisane jako Niemcy, 1945. Do modelu dodałem lufę Jordi Rubio i trochę własnych przeróbek, by upodobnić model do oryginału. Jeśli kogoś etap budowy interesuje zapraszam tutaj Żeby nie przedłużać - oto zdjęcia: Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Gracki model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Ładny, tylko na zdjęciu są jeszcze załoganci, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Przyjemny karaluch. Weathering umiarkowany, taki jak lubię. Fajna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 28 Maja 2014 Autor Share Napisano 28 Maja 2014 Dziękuję Panowie. Cóż, załoganci... wciąż raczkuję w tym temacie, może innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Jest moc, bardzo udany model! Mój Locust został odłożony na czas budowy armii do Warhammera, ale niedługo też go skończę gratulacje za udany kolor pancerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Na dioramę go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 31 Maja 2014 Autor Share Napisano 31 Maja 2014 Chyba o tym pomyślę. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 31 Maja 2014 Share Napisano 31 Maja 2014 Ładny malec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Super . Bardzo ładny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2014 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Witam! Też piękny, ale T-62 ładniejszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi